Axl Smith aloittaa uudessa työssä!

Saimme hetki sitten tietää, että Axl Smith aloittaa pian uudessa työssään. Lukijoille, jotka eivät häntä tai tapausta tunne, tiedoksi: Caro Axel ”Axl” Smith on juontaja ja hip hop -muusikko, joka on juontanut Music Televisionin kanavilla vuodesta 2004. Hän on toiminut myös syksyllä 2010 alkaneen Dance-tanssiohjelman sekä vuosina 2011–2016 The Voice of Finland -ohjelman juontajana Nelosella.  Nämä mainitut työpestit Axl Smith on kuitenkin jo menettänyt salakuvausskandaalin johdosta.

Maaliskuussa 2016 paljastui epäily, että Smithin asunnossa ollut kamera oli kuvannut kuvauksesta tietämättömiä naisia näiden ollessa seksiaktissa Smithin kanssa. Salakatselu päätyi poliisille ja asiasta syntyneen kohun johdosta Smith on joutunut vetäytymään useista työtehtävistään.

Axl Smithin salakatselu soppaan on sittemmin liitetty muusikko Kasmir ja tosi-tv tähti Maisa Torppa. Seiska lehden mukaan Maisa Torpalla ja Axl Smithillä on ollut suhde joskus noin vuosi sitten ja Axl Smithin salakatselu tapaukseen liittyen poliisi on yrittänyt tavoittaa Maisa Torppaa, joka on tällä hetkellä kuvausmatkalla Espanjassa.

Kuten tässä jutussa on mainittu Axl Smith rypee todella syvissä vesissä ja on menettänyt paljon töitä ja sitä kautta elantoaan.

Juttua korjattu 21.3.2016 klo 12:24: Alkuperäinen uutisemme oli virheellinen. Lue korjaus tästä

 

 

 

 

 1. Akseli ja Elina 18.3.2016 at 20:15

  …voi sitä raukkaa. Kyllä kostautuu tuommoinen väärä käytös. Vääryys kostautuu. Eipä entiseen elämään nähden kovin vakuuttava tulevaisuus uhkapelien epärehellisessä maailmassa.

 2. Uhkapeluri 18.3.2016 at 21:29

  Haluan huomauttaa, että uhkapelit eivät ole epärehellisiä. Kaikkihan sen tietää, että pitkässä juoksussa etu on aina talon puolella, mutta mahdollisuus suurin voittoihin on olemassa. Lisäksi Uhkapelit ovat tarkkaan valvottuja eri viranomaisten toimesta.

 3. NoName 20.3.2016 at 21:41

  Onhan tämä vitsi? Mikä yritys haluaisi brändinsä yhdistettäväksi rikolliseen?!?

 4. Uhkapeluri 21.3.2016 at 12:32

  Pahoittelut. Tämä juttu oli täysin virheellinen. Tässä oikaisu uutiseen:

  http://uhkapeluri.com/peraton-axl-smith-huhu-aiheutti-skandaalin-finlandia-casinolla/

Uhkapeluri