Ruotsalaispeluri sai ennätysvoiton hedelmäpelistä

Unibetillä yksinoikeudella oleva Hit2Split hedelmäpeli maksoi ennätys suuren voiton ruotsalaismiehelle – voittokerroin oli 10220-kertainen, yksi uhkapelialan suurimpia voittokertoimia koskaan!

Tämän kokoista voittokerrointa saati voittoa, jackpot-pelien ulkopuolelta ei ole nähty koskaan aikaisemmin NetEnt-pelinvalmistajan peleissä. Ruotsalaismiehen rohkea 80€ suuruinen panos toi huikean 830 000 euron lukeman tauluun!

Mahtipontinen ennätysvoitto sattui kohdalle Hit2Split-pelin bonuskierroksella. Pelin Wild-symboli osui kaikkiin paitsi yhteen ruutuun.

Unibet tietenkin otti yhteyttä  voittajaan pientä haastattelua varten ja tässä hieman onnekkaan pelaajan mietteitä:

En ihan ensin ymmärtänyt kuinka suuren summan olin voittanut. Luulin, että jos noin iso summa osuu kohdalle jotain erityistä tapahtuisi, mutta tietokoneen ruudulla ei näkynyt mitään tavallisesta poikkeavaa. Vasta kun tarkistin pelitilinisaldon aloin ymmärtää kuinka paljon olin voittanut.

En ole suunnitellut mitään erityistä käyttöä voittorahoilla. Rahareikiä löytyy aina, ostan itselleni ehkä uuden asuntoauton, josta olen haaveillut jo pitkään

  1. JukkaSetä 2.8.2015 at 15:12

    AIka hyvä voitto ja olis maistunut kyllä minulle myös vaikka vain 10e panoksella. Hyvä tuuri käynyt tuolla pelaajalla kun vielä 80e panoksella pelasi. Joskus tullut vahingossa painettua maxbet nappia ja 50-100e panoksella lähtennyt rullat pyörimään, eipä osunut mitään noilla kerroilla!

  2. BigBenis 2.8.2015 at 17:07

    Penteleen ruotsalaiset, kun ovat niin onnekkaita!

Uhkapeluri