Skip to main content

Brittimies vetää perinteiset ja herää tuhansien kilometrien päästä kotoa!

(Tälle kaverille humalainen ilta Essexissä päättyy 1000£ tappioihin ja heräämiseen tuhansien kilometrien päästä kotoa)

Alexander Caviel 21-vuotias brittimies nykäisi tusina kaupalla Jägerpommeja ja 90£ arvoisen pullon samppanjaa, ennen kuin hän päätti matkustaa 1500km päähän Espanjaan.

facebritti
Brittiläinen humalaseikkailija kertoo Facebookissa, kuinka hän hukkasi kaverinsa aamuyön pikkutunteina, suuntasi haukkaamaan hieman roskaruokaa ja päätyi lentokentälle menevälle bussille, joka kulkee aivan grillin vierestä.

Caviel väittää, ettei hänellä ole mitään muistikuvaa siitä, kuinka hän olisi varannut lennot Barcelonaan ja kommentoi tapaustaan Facebookissa näin: ” Seuraavaksi näin todella aidon tuntuista unta siitä, että istuin lentokoneessa, mutta en kiinnittänyt siihen sen kummemmin huomiota, vaan jatkoin uniani. ”

Miehen haaveilu ei kuitenkaan ollutkaan unta, vaan onnettoman humalainen britti tajusi viimein, mitä oli oikeasti tapahtunut vasta hänen jo laskeutuessa Barcelonaan. Tässä vaiheessa sekoilua hän päätti ottaa matkasta kaiken irti sen sijaan, että olisi kiirehtinyt takaisin Britteihin.

Ensitöikseen hän kaikesta huolimatta tunnollisena poikana soitti vanhemmilleen ja kertoi, ettei ole vaarassa, mutta heräsi tänä aamuna Barcelonasta, eikä tiedä kuinka on kaupunkiin päässyt. Isä piti tapahtunutta lähinnä huvittavana, mutta miehen äiti oli reissun menestyksestä hieman eri mieltä eikä aluksi uskonut poikaansa ollenkaan. Huolestunut äiti käski poikaansa soittamaan näköpuhelun, jonka jälkeen hän pystyi vain sanomaan – Voi hyvä jumala.

Matkallaan humalainen britti nautti nähtävyyksistä ja paikallisista yökerhoista kuten seuraavasta kuvasta selvästi huomaa.

MASONS_FLIGHT_04

Uhkapelurin mielestä tässä jutussa ei ollut mitään ihmeellistä. Tällaista voi sattua kenelle tahansa ja allekirjoittaneelle tämä nyt vain kuulostaa lähinnä normaalilta perjantai-illalta. Silti tästä tapahtuneesta on brittimedia kirjoittanut varsin laajasti, kuten Dailymail.co.uk ja Unilad.co.uk, Metro.co.uk, Mirro.co.uk ja essexchronicle.co.uk. Uhkapeluri bongasi uutisen Unilad.co.uk sivustolta.

 


Ähnliche Beiträge