Katso Robert Helenius vs Johann Duhaupas ottelu ilmaiseksi

Ahvenanmaalainen peliyhtiö Paf.com sponsoroi Robert Heleniusta ja näytti Heleniuksen aikaisemman ottelun Franz Rill vastaan ilmaiseksi. Vielä ei ole tiedossa näyttääkö Paf ottelun Johan Duhaupasia vastaan.

VALITETTAVASTI PAF.COM EI PYSTY TÄLLÄ KERTAA NÄYTTÄMÄÄN OTTELUA ILMAISEKSI, MUTTA EI HÄTÄÄ SILLÄ VOIT LUKEA LIVE OTTELUKERRONNAN TÄSTÄ LINKISTÄ: https://uhkapeluri.com/robert-helenius-vs-johann-duhaupas-live-ottelukerronta/

Voi olla, että Paf näyttää tämänkin ottelun ilmaiseksi, sitä emme vielä tiedä.  Jos haluat aivan varmasti nähdä ottelun, suosittelemme ostamaan liput tapahtumaan. Lippujen myynti alkaa maanantaina 15.2 Lippupisteellä. Nyrkkeilyottelu käydään lauantaina 2.4.2016.

Jos haluat katsoa Robert Helenius vs Johann Duhaupas ottelun ilmaiseksi, kannattaa suunnata osoitteeseen: www.Paf.com ja avata pelitii, jotta voit katsoa ottelun ilmaiseksi. Lisäksi Paf tarjoaa hyvät kertoimet ja kattavan valikoiman loistavia kasinopelejä.

Vielä ei siis ole varmaa näyttääkö Paf tämän ottelun ilmaiseksi vai ei.

KATSO OTTELU ILMAISEKSI TÄÄLTÄ

Robert Helenius vs Johan Duhaupas

Raskaan sarjan nyrkkeilijä Robert Helenius kohtaa WBC:n Silver Light -ottelussa ranskalaisen Johann Duhaupasin, joka on entinen ranskan ja euroopan raskaansarjan mestari. Robert Helenius kohtaa seuraavaksi ranskalaisen Johann Duhaupasin. Hän on Heleniuksen tiimin mukaan Ranskan paras nyrkkeilijä ja Robert Heleniuksen uran tähän asti kovin vastustaja.

– Ottelu on minulle kaikki kaikessa ja urani suurin tähän mennessä, Robert Helenius kertoo.

– Maailmanmestaruustitteli WBC Silver Light on pelissä ja vastaa suunnilleen MM-hopeaa ja antaa minulle mahdollisuuden kilpailla WBC-vyöstä.

Robert Helenius otteli edellisen kerran viime joulukuussa Helsingissä. Tuolloin hän voitti saksalaisen Franz Rillin pistein. Tästä ottelusta Helenius kuittasi itselleen Euroopan mestaruusvyön, mutta luopui siitä, koska ei löytänyt yhteistä säveltä entisen tallinsa kanssa, jonka alla EM-haastaja Dereck Chisora nyrkkeilee. Hänet Helenius on voittanut jo kertaalleen vuonna 2011 pistetuomiolla. Heleniuksen leiri oli sitä mieltä, että Chisora-ottelu ei olisi edistänyt MM-tavoitetta.

 

KATSO ROBERT HELENIUS VS JOHAN DUHAUPAS ILMAISEKSI