Skip to main content

Keskisuomalaiselle miehelle yli 23 000€ voitto pitkävedosta!

Oli kolea torstai-iltapäivä Keski-Suomessa, kun noin kolmekymppinen Uhkapeluri.comin lukija Suomen erämaan syvyyksistä päätti lyödä vetoa Veikkauksen nettisivuilla. Kokeneena vedonlyöjänä Jarno huomasi hyviä jääkiekko-kohteita joille sai huiman kertoimen.

Panokseksi riitti vaivaiset 0.20€  ja järjestelmän pelaaminen toi lapulle lopulta hintaa 42€. Järjestelmäpelin ansiosta yhdeksän kohteen veikkaaminen ja kuusi osumaa joista neljä oli tasapelejä antoi huiman 557x kertoimen panostukselle. Kertoimen teki valtavaksi myös uskomaton järjestelmään liitetty tulosveto 0-3 Neftehimik – Barys Astana, jolle kerroin oli yksin x50.

Uhkapeluri.comin toimitus pääsi haastattelemaan tuoretta voittajaa ja kyselemään tunnelmia.

 voitto

Oliko tämä ensimmäinen suuri voittosi?

– Kyllä tämä oli ensimmäinen yli 10 000€ voitto vedonlyönnistä. Olen tosin muutaman kerran voittanut netticasinoilta vastaavia summia, mutta en koskaan aikaisemmin vedonlyönnistä tai Veikkaukselta.

 

Kuinka ajattelit käyttää voittosi?

 -Sulattelen nyt hetken tätä asiaa, mutta tänään varmaan lähden syömään ja juomaan kunnolla. Voisihan sitä jossain vaiheessa jonkun lomamatkan tehdä.

 

Harrastatko paljon vedonlyöntiä?

 – Silloin tällöin lyön vetoa ja yleensä haen kunnon kertoimia pienellä ja maltillisella panoksella ja kun voitto sattuu tulemaan kohdalle, niin tulee sitten kunnolla.

 

Uhkapeluri.com onnittelee voittajaa


Muuta kiinnostavaa