Skip to main content

Ongelmia Pafin lähetyksessä! Ei hätää live selostus täältä!

Paf.com sivustolla on suuria ongelmia käsitellä niin suurta kävijäryntäystä, jonka sen ilmainen Robert Heleniuksen ottelu on aiheuttanut.

Tästä johtuen päivitämme tähän ottelun kulkua reaaliajassa.

 

23:16: Valmistaudumme otteluun ja odotamme illan päälähetystä joka alkaa noin 23:30

23:29: Odotamme ottelun alkamista ja jännitys tiivistyy ( muista päivittää välillä tätä sivua niin näet uusimmat tapahtumat ottelun kulusta). Pahoittelut kirjoitusvirheistä pakko nauttia muutama olut matsin aikana 🙂

23:33 Selostajat valmistautuvat ja heittävät hyvää läppää. Kuuluttaja kertoo, että Robert Heleniuksen edellisestä esiintymisestä Hartwall areenalla on kulunut jo neljä vuotta.

 

23:44 Odottelemme nyrkkeilijöitä kehään! Avaan toisen oluen.

 

23:36 Franz Rill astelee kehään Eye of the tiger soi taustalla

23:38 Robert Helenius astelee kehään yleisöö mylvii ja seisoo ja odottelee illan päätapahtumaa Franz Rillin tulevaa teurastusta!

23:39 Otin lisää olutta

23: 40 Diandra esittää Suomen kansallislaulun ja yleisö juhlii seisoen

23:46 Ensimmäinen erä alkaa, molemmat nyrkkeilijät ovat voittamattomia ammattilaisurallaan.

23: 48 Rill kävi jo maissa tuomari työnsi Robben pois tilanteesta.

23:49: Robert on nälkäinen, vihainen ja horjauttanut jo kaksi kertaa Rilliä pahasti

23:50 Franz Rill ei pärjää yhtään Robert on selvästi ylivoimainen. Ensimmäinen erä meni selvästi Robertille!

23:54: Toinen erä oli huomattavasti rauhallisempi, rilli kuitenkin jo puhaltelee erän aikana ja otti muutaman todella pahan iskun.

23:58 Robert aloitti kolmannen erän väkevästi, Franz yritti oikealla, mutta Helenius sulki iskut upeasti. Rill sai vastauksena pahan vasurin, Heleniusta vähän hipaisi otsaan.  Erän lopussa molemmat kovasti hymyili!

23:59 Rill osui oikealla heti erän alussa. Robertin vastaus tähän yritykseen oli väkevä ja Franz Rill jo puuskuttaa neljännen erän puolivälissä. Helenius on silti vähän huolimaton ja ottaa muutaman osuman vastaan. Rill putosi kanveesiin neljännen erän lopussa Robben vasen suora osui ja upposi, teki varmasti kipeää.

00:07 Viides erä alkaa Rill osui kovasti Heleniukseen. Rill käy raivolla päälle, mutta Robbe on rauhallinen ja odottaa tilaisuutta iskeä kunnolla. Pääsi iskemään takaisin. Erä meni selvästi Robertille.

00:10 Erän alussa Franz Rill käy kovasti päälle. Robbe odottaa tilaisuutta päästä tinttamaan kunnolla. Rill hieman väsyneen oloinen ja katse lasittunut. Tämä eri oli ainoa eriä jonka voisi laskea Rillin eräksi. Robbe oli vähän laiskan oloinen…

 

00:11 Seitsemäs erä alkaa. Hieman painia alkuun, mutta ei mitään kummempaa. Rill on erän puolivälissä vähän hukassa. Rill otti loppukirin, mutta erä meni selvästi Robertille.

 

0:16 Kahdeksas erä alkaa. Jos Rill vielä kestää niin allekirjoittaneen veto meni oikein 🙂 Veikkasin Robertin voittoa 9ssä erässä. Rill ottanut monta kovaa osumaa vartaloon. Tämä erä meni selvästi Robertille.

 

0:20 Yhdeksännes erä jos Robert voittaa, allekirjoittaneen veto meni oikein. Robert aloitti väkevästi. Katsotaan näyttää hyvältä… Robbe otti yhden virkistävän iskun vastaan ja iski heti väkevästi takaisin saksan poika on pulassa. Ei mennyt veto oikein, mutta oli todella lähellä. Rill melkein jo putosi…

 

0:24 Kymmennes erä alkaa. Saksalainen näyttää väsyneeltä, mutta pystyy silti heittämään muutaman terävän Heleniuksen suuntaan. Rilliltä irtoaa teippi kädestä tuomari keskeyttää hetkeksi erän. Erä jatkuu yllättävän tasaisena. Paha sanoa kummalle meni.

0:27 11:sta erä alkaa. Robbe ottaa osumaa erän alussa. Franz Rill painaa päälle Helenius vaikuttaa olevan vähän jäissä. Erän loppupuolella Robbe iskee muutaman pahan saksan pojan suuntaan, hyvä hyvä.

0:32 12:sta  ja viimeinen erä alkaa. Rill voi yrittää voittaa enää vain tyrmäyksellä! Rill yrittää täysillä… Ei osu ei. Robert väistää ja yrittää tilaisuutta tintata viimeistelyiskun. Saksalainen on todella väsynyt Robbe voi vielä hyvinkin pudottaa saksalaisen, hyvin pysyy saksan poisa pystyssä noiden iskujen jälkeen. Yleisö huutaa pistevoitto Heleniukselle on varma. Erä päättyi.. Odotellaan vielä, että tuomarit julistavat Heleniuksen voittajaksi!

 

ROBERT HELENIUS ON UUSI EUROOPAN MESTARI!!! 

1:10 Otan lisää olutta. Lopetin laskemisen jo ennen kuin ensimmäinen erä alkoi… Nyt juhlitaan!


Muuta kiinnostavaa