Skip to main content

Paf maksoi 3 miljoonan Mega Fortune Dreams voiton suomeen

Eräs onnekas pelaaja voitti Paf:in nettikasinolta 3 miljoonaa euroa Mega Fortune Dreams -pelissä. Tämä onnekas noin 60 vuotias helsinkiläisrouva voitti tämän uskomattoman jättipotin vain 40 sentin panoksella 5.9.2015.

Mega Fortune Dreams on Mega Fortune pelin uudempi versio. Aikaisemmasta versiosta on saatu myös huima maailmanennätysvoitto: 17.8 miljoonaa euroa ja tämäkin voitto osui Suomeen.

Uudet pelaajat Pafilla saavat 500 ilmaista pyöräytystä ensitalletuksen päälle! Lunasta tarjous osoitteessa: www.Paf.com

Paf Mega Fortune dreams

Kello oli puoli kolme aamuyöllä, kun bonuspelissä onnenpyörä meni viimeiselle tasolle, eli progressiivisesti kasvavaan jättipottiin asti.

Helsinkiläisrouva kommentoi voittoaan näin;

– Tämä on elämäni onnellisin päivä. En ole saanut nukuttua. Emme voi mieheni kanssa uskoa, että tämä on totta, kertoo nainen.

– Vasta, kun Paf otti minuun yhteyttä puhelimitse lauantaiaamuna onnitellakseen, tajusin lopultakin voittaneeni.

 

Lisää mahtavia Paf-jättipotteja
Ei kannata hätäillä vaikka Mega Fortune Dreams -pelin jättipotti meni ohi suun, sillä Pafilla on yhä suuria jättipotteja jäljellä Hall of Gods – ja Arabian Nights -peleissä. Myös sinun unelmasi saattavat toteutua!

Paf on suurten päävoittojen koti
Pafia kutsutaan onnekkaaksi yhtiöksi. Pafilla ei ole vain yhtä vaan jopa kaksi Guinness World Records -todistusta netissä toimivien peliautomaattien päävoittoennätyksistä. Ennätyksistä suurin tehtiin sunnuntaina 20. tammikuuta 2013, kun eräs pelaaja voitti 17,8 miljoonaa euroa pelatessaan MegaFortune-peliä Paf.comissa. Tämäkin voitto tuli suomalaiselle pelaajalla.

Paf Pitää huolta voittajista
Suurvoittajat saavat Pafilta aina tukea ja neuvontaa uudessa elämäntilanteessa. Paf neuvoo esimerkiksi suurvoittajia pysyttelemään aina nimettöminä. Pafilla on lisäksi paljon kokemusta näistä asioista, ja he haluavatkin hyödyntää kokemustaan, jotta voisivat auttaa voittajia heidän yksilöllisissä tarpeissaan.


Muuta kiinnostavaa