Skip to main content

Robert Helenius ja Franz Rill mestaruusottelu ilmaiseksi 19.12.2015

Tiesitkö, että voit katsoa Robert Heleniuksen ja Franz Rillin välisen mestaruusottelun livenä ilmaiseksi? Paf.com sponsoroi Robert Heleniusta ja lähettää pelaajilleen tämän ottelun livenä ilmaiseksi.

Sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin vain avata pelitili osoitteessa: www.Paf.com rekisteröidä pelitili ja voit katsoa Robert Heleniuksen ja Franz Rillin välisen mestaruusottelun ilmaiseksi! Helppoa kuin mikä.

Robert Helenius on uhannut tekevänsä Franz Rillistä Grilliruokaa. Varmasti näin tulee myös käymään. Tätä ottelua ei kannata missata missään nimessä varsinkaan kun sen pystyy vielä katsomaan ilmaiseksi!

Robert Helenius vs Johann Duhaupas ottelu ilmaiseksi

Paf tarjoaa myös vedonlyöntiä tähän otteluun. Kertoimet Robert Heleniuksen voitolle ovat vaivaiset 1.14 ja Franz Rillin voitolle 5.65 ja tasapelille kertoimet ovat 23. Tästä ottelusta ei kannata lyödä vetoa sillä Helenius vie varmasti voiton, mutta hupi on suomalaiskatsojille taattu. Suuntaa siis osoitteseen Paf.com ja katso ottelu ilmaiseksi!

HUOM: Paf.com sivusto on erittäin pahasti ruuhkautunut ja voi olla joillain alueilla saavuttamattomissa. Ongelmaa korjataan parhaillaan ja toivottavasti he saavat ottelun näytettyä ajoissa.

Ei hätää voit seurata ottelun uutisointia reaaliajassa tästä: https://uhkapeluri.com/ongelmia-pafin-lahetyksessa-ei-hataa-live-selostus-taalta/

Nyrkkeilyottelut 19.12 (alustava aikataulu)

(Nyrkeilyilta alkaa 18:30 ja 23:30 Alkaa illan päätapahtuma)

Robert Helenius, Suomi – Franz Rill, Saksa Raskaansarjan
Euroopan mestaruusottelu (EBU-titteli), 12 erää

Sami Enbom, Suomi – Tomas Adamek, Tsekki
Alempi raskassarja, 8 erää

Juho Haapoja, Suomi – Miguel Velozo, Kuuba
Alempi raskassarja, 8 erää

Dayron Lester Jimenez, Kuuba – Kirill Psonko, Liettua
Raskas keskisarja, 6 erää

Tomi Silvennoinen, Suomi – Valentin Bokros, Unkari
Ylempi välisarja, 6 erää

Mathias Eklund, Suomi – Guyla Nagy, Unkari
Raskas keskisarja, 4 erää

Veli-Pekka Mattila, Suomi – Andrej Cepur, Liettua
Keskisarja, 4 erää

 

KATSO ILMAISEKSI TÄSTÄ

 


Ähnliche Beiträge