Skip to main content

Viikon tilannekatsaus

Viimeisen viikon aikana Uhkapeluri.com sivustolla on ollut kova säpinä. Parhaimmillaan sivustoa selasi yli 20 000 uniikkia vierailijaa päivässä, ja se on paljon se. Varsinkin, kun tämän sivuston aiheena ovat lähinnä uhkapelit.

Saimme Facebookissa viikossa yli 300 tykkäystä sekä yhtä uutisartikkeliamme jaettiin paljon ja se saavutti  yli 500 tykkäyksen rajan. Helsingin Sanomat julkaisi myös uutisemme omilla sivuillaan. Tämä oli todella hieno kunnianosoitus Uhkapeluri.com sivustolle. Mietimme pitkään, että teemmekö jutun ”Jasper Pääkkösen ja Markus Selinin pelifirma myyty 59 miljoonan euron hintaan” sillä ajattelimme että valtamedialla tuskin on tietoa siitä, että Igame on fuusioiutunut Pääkkösen ja Selinin firman kanssa 2014. Tulimme siihen lopputulokseen, että kyllähän se tulisi ilmi varmaan joskus, miksi ei nyt meidän toimesta. Saihan Kauppalehtikin tietoon Kolikkopelien todelliset omistajat vasta 2 vuoden jälkeen, vaikka kokoajan jokainen Suomessa tällä alalla toimiva tiesi, keitä kyseisen yrityksen takana on.

Tänään aamulla tapahtui kuitenkin se pahin. Facebook-sivustomme oli suljettu, samainen sivusto, josta jopa itse Voicen juontaja – Esko Eerikäinen oli käynyt tykkäämässä. Tästä olimme hyvin otettuja! Uudistunut Uhkapeluri.com on otettu vastaan todella hyvin ja kiitos kuulu teille, arvoisat lukijat!

screenshot.126

Tästä pienestä takapakista huolimatta olemme saaneet vain uutta virtaa ja jatkamme sivuston kehittämistä entistä isommalla innolla. Olemme taas takaisin Facebookissa, jossa otamme tällä kertaa hieman varovaisemmin, jotta emme vahingossakaan rikkoisi Facebookin käyttäjäehtoja.

Uudet Facebook-sivumme löydät – tästä

 

 

 


Muuta kiinnostavaa