Etusivu: Casinouutiset ja -oppaat

5. NHL-pudotuspeliottelu - saako Florida sarjan poikki

Florida Panthers ja Edmonton Oilers kohtaavat ensi yönä 5. NHL-pudotuspeliottelussa, jossa Panthers on vain yhden voiton päässä ensimmäisestä Stanley Cup -mestaruudestaan. Edmonton murskasi pantterit viime ottelussa joten on mielenkiintoista nähdä miten joukkueet lähtevät tähän otteluun. Odotettavissa onkin kuuma ilta Fort Lauderdalessa.

🔴 Kommentoi ensimmäisenä

Joukkueiden Tila

Florida Panthers: Panthers johtaa sarjaa 3-1 ja on osoittanut vahvaa peliä kaikilla osa-alueilla, viime peliä luukunottamatta. Siinä jopa aina niin tunnolliselle Barkoville tapahtui pari pahaanukahdusta, eikä Sergei Bobrovskykaan ollut parhaimmillaan ja hänet otettiinkin vaihtoon kesken pelin. Pantterilauman onkin parasta unohtaa viime peli ja lähteä otteluun puhtaalta pöydältä.

Edmonton Oilers: Oilersin hyökkäys on ollut tehokas koko pudotuspelien ajan, ja Connor McDavid sekä Leon Draisaitl ovat olleet joukkueen kantavia voimia. Viime ottelussa Oilers näytti heräämisen merkkejä murskavoitolla 8-1, mikä antaa heille toivoa sarjan kääntämisestä. Joukkueen onkin jatkettava siitä mihin viime peli jäi ja vyörytettävä suorahyökkäyksiä määrätietoisesti Floridan päätyyn..

Avainpelaajat

Florida Panthers:

  • Aleksander Barkov: Joukkueen kapteeni on ollut ratkaisevassa roolissa sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa. Barkov on voittanut useita tärkeitä aloituksia ja tehnyt tärkeitä maaleja.
  • Sergei Bobrovsky: Bobrovskyn torjunnat ovat olleet elintärkeitä Panthersin menestykselle. Hänen pelinsä taso tulee olemaan ratkaisevassa roolissa myös seuraavassa ottelussa.

Edmonton Oilers:

  • Connor McDavid: Maailman parhaana jääkiekkoilijana pidetty McDavid on ollut Oilersin hyökkäyksen moottori. Hän tarvitsee tukea muulta joukkueelta, jotta Oilers voi jatkaa mestaruusjahtiaan.
  • Leon Draisaitl: Draisaitl on ollut tehokas koko pudotuspelien ajan, Florida-sarjaa luukuunottamatta ja hänen yhteistyönsä McDavidin kanssa on avainasemassa Oilersin hyökkäyksessä.

Taktinen Katsaus

Panthersin puolustus: Panthersin puolustus on ollut koko kauden vahva, ja se on pystynyt pitämään Oilersin hyökkäyksen kurissa suurimman osan sarjasta. Joukkueen on kuitenkin pysyttävä pois jäähyaitiosta, sillä Oilersin ylivoima on yksi liigan vaarallisimmista.

Oilersin hyökkäys: Oilersin hyökkäys nojaa vahvasti McDavidiin ja Draisaitliin, mutta myös muiden pelaajien on astuttava esiin. Oilersin on löydettävä keinot murtaa Panthersin tiivis puolustus ja saada maalipaikkoja.

Vihjeet ja Vedonlyönti

Panthers on suosikki (2.18 Optibet) voittamaan ottelun ja mahdollisesti koko sarjan. Oilersin on onnistuttava viime pelin tavoin, jos he aikovat venyttää sarjan kuudenteen otteluun. Ottelun panokset ovat korkeat, ja kumpikaan joukkue ei tule antamaan periksi ilman taistelua.

Vedonlyöntivihje: Koska Panthers pelaa kotonaan ja heillä on mahdollisuus varmistaa mestaruus, he ovat todennäköinen voittaja. Suosittelemme panostamaan Panthersin voittoon sekä harkitsemaan vedonlyöntiä yli 5.5 maalin ottelussa, sillä molemmat joukkueet ovat osoittaneet pystyvänsä maalintekoon tehokkaasti.

Tämä ottelu tulee olemaan jännittävä ja täynnä intensiivisiä hetkiä, joten kannattaa varata aikaa sen katsomiseen!

Mitä mieltä olet?

Alla näkyvällä lomak­keella voit lähettää oman komm­entin. Se näkyy julki­sesti, joten ethän laita siihen mitään sel­laista, jota et kehtaisi sanoa kasvotusten. Nimi(merkki) ja sähkö­posti­osoite ovat pakol­lisia tietoja, mutta niitä ei näytetä julki­sesti. Netti­sivujen osoitetta ei ole pakko ilmoittaa.

🔗 Jaa sosiaalisessa mediassaUhkapeluria lähteenä käyttäneet

Tämä sivusto käyttää evästeitä.
OK