Skip to main content

Vetovihjeet – lue ajantasaiset vedonlyöntivihjeet tästä

Lue asiantuntijoiden laatimat ilmaiset vedonlyöntivinkit ja lyö vetoa voitollisesti, kuin oikea ammattilainen konsanaan. Sivustomme asiantuntijat seuraavat intohimoisesti omaa lajiaan ja näin voimme taata parhaat vedonlyöntivinkit eri lajien parista. Lisäksi vinkkaamme mistä saat parhaat kertoimet ja tuotot vedoillesi.

Vedonlyönti voi olla hauska ja tuottoisa harrastus. Katso alapuolelta tuoreimmat vedonlyöntivihjeet:

ManU – West Ham (1) 13.8.2017

ManU:n viimekausi valioliigassa jätti toivomisen varaa, mutta täysin mönkään kausi ei kuitenkaan mennyt, sillä liigacupin voitto ja eurooppaliigan voitto riitti seurajohdolle ja mestareidenliiga paikkaan. Useita hyviä täsmä hankitoja tehnyt manu lähtee otteluun ennakko suosikkina ja mm Romelu Lukakulta voi odotella maaleja. West Ham on myös saanut itselleen muutamia hyviä vahvistuksia. Marko Arnautovic voi nousta röyhkeydellääm tärkeäksi pelaajaksi tällä kaudella, mutta Hammersin taktiikan pitää olla paremmassa kunnossa kuin viime kaudella. Manu vie koti ottelunsa 2-0.

 

Hae parhaat kertoimet osoitteesta: Betsafe.com

Everton – Stoke (1) 12.8.2017

Valioliigan keskikastin paremmalla puolella usean kauden viihtynyt Everton saa vastaansa kotikentällään muutamia pahoja pelaaja menetyksiä kokeneen Stoken. Stoke on myös kuulunut usean kauden ajan valioliigan keskikastiin, mutta nyt se saa vastaansa hurjasti vahvistuneen evertonin, jolla on mahdollisuus tällä kaudella hätyytellä jopa valioliigan ”suuria”. Mielenkiinto ottelussa on tietenkin Wayne Rooneyn paluu sininuttuihin ja luulen että Wayne näyttää ottelussa osaamistaan. Lopputulos 3-0

 

Hae parhaat kertoimet osoitteesta: www.Betsafe.com

Liverpool – Tottenham (x) 11.2.2017

Lauantai illan kuumassa taistossa kohtaavat sarjajohtaja Chelsean perässä pisteitä hinkuvat Liverpool ja Tottenham. Liverpoolilla on meneillään todella heikko jakso ja sen olisi kiireesti saatava kurssi muuttumaan. Tottenham on myös pelannut hyvin, mutta lipsautellut pisteitä menemään heikommillensa aina välillä. Molemmista joukkueista löytyy hyökkäyspäässä valtavasti laatua, joten maaleja tullaan näkemään. Lopputulos 2-2.

Manchester united – Watford (1) 11.2.2017

Manchesterin punaiset saavat vastaansa viimeaikoina nosteessa olleen watfordin joukkueen. Mourinhon suojatit ovat pelanneet pääasiassa hyvin, mutta hetkittäin joukkueen viimeistely on ontunut. Cup pelissä hanat aukesivat taas zlatanilla, Mkhitayanilla ja matalla. Odotettavissa on taas hankala peli kotona, mutta uskon että joukkue onnistuu ottamaan tarvittavat 3 pistettä. Lopputulos 2-0

Manchester United – Liverpool 15.1.2017 (1)

Jose Mourinhon luotsaama United on saanut pelinsä kulkemaan mallikkaasti ja se seilaakin pitkässä voittoputkessa. Zlatan, Pogba ja Mkhitayanin vire on hyvällä mallilla. Liverpoolin vahva vire on saanut pieniä kolauksia joukkueen kuitenkin pelatessa hyvää ja vauhdikasta jalkapalloa Kloppin oppien mukaan. Old Traffordilla ottelu ratkeaa huiman taistelun jälkeen Unitedin hyväksi kotiyleisön tukemana numeroin 2-1.