Etusivu: Casinouutiset ja -oppaat

6. NHL-pudotuspeliottelu Floridan Panthers vastaan Edmonton Oilers - Veikkausvihjeet

Stanley Cup -finaalit lähestyvät vääjämättömästi kohti ratkaisua. Panthers johtaa sarjaa 3-2. Oilers on kolmatta kertaa pakkovoiton edessä pysyäkseen mukana taistelussa mestaruudesta, kun taas Panthersilla on mahdollisuus varmistaa Stanley Cup vieraissa.

🔴 Kommentoi ensimmäisenä

Ottelun lähtökohdat

Florida Panthers: Pantterit on hävinnyt kaksi viimeistä ottelua ja nyt heillä onkin ryhdistäytymisen paikka. Viime ottelun loppu olikin jo lupauksia antava ja joukkue Barkovin johdolla haluaakin jatkaa samaan malliin.
Panthersin puolustus ja maalivahtipeli, neljättä ottelua luukunottamatta, ovat myös olleet erinomaisia. Sergei Bobrovsky on ollut luotettava viimeinen lukko maalilla, vaikka hän on välillä ollut haavoittuvainen Oilersin vahvaa hyökkäystä vastaan. Panthersin pitää välttää rangaistuksia, Oilersin ylivoima viime otteluissa, on ollut murhaavan tehokasta.

Edmonton Oilers: Oilersin kausi on ollut nousujohteinen, ja he ovat osoittaneet kykynsä nousta vaikeista tilanteista. Connor McDavid ja Leon Draisaitl ovat olleet joukkueen kantavia voimia, molemmat pelaajat ovat viimein saaneet koneensa käyntiin playoffeissa. McDavid on ollut erityisen vaarallinen, ja hän onkin ehdolla Conn Smythe Trophyn voittajaksi.
Edmontonin maalivahtipeli on ollut hieman vaihtelevaa, mutta Stuart Skinner on osoittanut parasta osaamistaan tärkeissä otteluissa. Oilersin ylivoimapeli on ollut huipputasoa, 37.3% tehokkuudella, ja alivoimapelaaminen on ollut lähes virheetöntä (93.9%).

Vedonlyöntivinkki

Ottelun ollessa näin tasainen ja molempien joukkueiden pystyessä huippusuorituksiin, vedonlyönnissä kannattaa ottaa huomioon muutamia keskeisiä tekijöitä:

1. Kotietu: Oilers pelaa kotikentällään, mikä antaa heille psykologisen edun ja he ovat olleet vahvoja kotona koko kauden ajan.
2. Maalivahtipeli: Bobrovsky ja Skinner ovat molemmat avainasemassa. Panthersin voitto riippuu paljon Bobrovskyn suorituksesta, kun taas Oilers tarvitsee Skinneriltä huippupelin.
3. Erikoistilanteet: Oilersin ylivoima ja Panthersin alivoima tulevat olemaan ratkaisevia. Oilersin kyky hyödyntää ylivoimansa voi olla se tekijä, joka kääntää ottelun heidän edukseen.

Vedonlyöntivinkki: Panostaminen Florida Panthersin voittoon voi olla kannattavaa, erityisesti jos he pystyvät pitämään McDavidin ja Draisaitlin kurissa. Toinen hyvä vaihtoehto on panostaa yli 5.5 maaliin ottelussa, ottaen huomioon molempien joukkueiden hyökkäyspään vahvuudet.

Mitä mieltä olet?

Alla näkyvällä lomak­keella voit lähettää oman komm­entin. Se näkyy julki­sesti, joten ethän laita siihen mitään sel­laista, jota et kehtaisi sanoa kasvotusten. Nimi(merkki) ja sähkö­posti­osoite ovat pakol­lisia tietoja, mutta niitä ei näytetä julki­sesti. Netti­sivujen osoitetta ei ole pakko ilmoittaa.

🔗 Jaa sosiaalisessa mediassaUhkapeluria lähteenä käyttäneet

Tämä sivusto käyttää evästeitä.
OK