Etusivu: Casinouutiset ja -oppaat

Alppien derby - Sveitsi vastaan Italia - Vetovinkit

Lauantai illan ensimmäinen pudotuspeliottelu, Sveitsin ja Italian välillä pelataan Berliinissä kello 7 aikaan. Naapurimaiden kohtaamisessa on aidon derbyn tuntua. Molemmat joukkueet selvisivät jatkoon hankalista alkulohkoista, joten heillä on jo alla kovia otteluita.

🔴 Kommentoi ensimmäisenä

Sveitsin joukkue

Käkikellomaa on ollut tasaisen vahva koko turnauksen ajan, saavuttaen tasapelin kotisuosikkia Saksaa vastaan (1-1) viimeisimmässä ottelussaan. Sveitsin joukkueen vahvuus perustuu heidän kurinalaiseen puolustuspeliinsä ja kykyyn iskeä vastahyökkäyksillä. Murat Yakinin luotsaama joukkue on pelannut yhtenäisesti, ja heidän avainpelaajansa, kuten Granit Xhaka ja Xherdan Shaqiri, ovat ajoittain väläytelleet osaamistaan. Varsinkin Shaqirin maali Skotteja vastaan oli varmasti kisojen tähän mennessä hienoin osuma.

Italia

Saapasmaa tulee otteluun hieman nousujohtoisissa tunnelmissa, sillä heidän viimeisin ottelunsa päättyi viime hetken 1-1 tasapeliin Kroatiaa vastaan, joka varmisti jatkopaikan heille. Italia on pelannut ailahtelevasti turnauksessa, mutta Luciano Spallettin johtama joukkue on tunnettu kyvystään venyä tärkeissä peleissä. Avainpelaajat, kuten Pirlon mantteliperijä Nicolo Barella ja toisen polven futaaja Federico Chiesa, ovat elintärkeitä Italian hyökkäyspelin kannalta. Joukkueen puolustuksen viimeisenä lukkona häärii kokenut Gianluigi Donnarumma, jonka johdolla se on ollut vaikea murrettava tähän mennessä.

Joukkueiden ottelusuunnitelmat

Sveitsin tasapaksuisuus:

Sveitsin joukkuetta voisi kuvailla sanoilla: hajuton, väritön ja mauton. He pyrkivät, luultavasti jatkamaan puolustuksellista ja vastahyökkäyksiin perustuvaa pelitapaansa. Heidän 4-2-3-1 muodostelmansa mahdollistaa tiiviin puolustuslinjan ja keskikentän hallinnan. Erityisesti kuumaverisen Granit Xhakan rooli keskikentän johtajana on keskeinen, ja hänen kykynsä jakaa palloa laidoille ja hyökkääjille on ratkaisevassa asemassa.

Italian perinteet ja uusi sukupolvi:

Viime kisojen voittaja, Italia pelaa tutulla 4-3-3 muodostelmalla, jossa keskikenttä on vahvasti hallitseva osa-alue. Spalletti suosii pallonhallintaa mutta mahdollisuuksien salliessa, Italia yrittää nopeista suunnanvaihdoksista toimittaa pallon mahdollisimman nopeasti hyökkäjille. Italia on osoittanut kykyä hallita keskikenttää ja hyödyntää laitoja tehokkaasti, erityisesti Federico Chiesan ja Davide Frattesin kautta. Puolustuksessa Donnarumman johdolla Italia pyrkii pitämään vastustajan kaukana maaliltaan ja luomaan nopeita vastahyökkäyksiä.

Vihjeet ja Vedonlyönti

Vedonlyöntivinkit:

1. Maalimäärä (yli/alle 2.5): Ottaen huomioon molempien joukkueiden puolustusvoittoisen pelitavan ja kyvyn pitää ottelut vähämaalisina, alle 2.5 maalia voi olla turvallinen valinta.
2. Molemmat joukkueet tekevät maalin: Ottaen huomioon joukkueiden tasapäisyyden ja samankaltaisuuden, uskomme molempien joukkueiden kykyyn pistää pallo pussiin kerran ottelussa
3. Lopputulosveto: Tasapeli varsinaisella peliajalla on varteenotettava vaihtoehto, sillä molemmilta joukkueilta puuttuu huippuosaamista maalintekosektorilta. Suosittelemmekin 1-1 lopputuloksen raapustamista vetokupongille.

Yhteenveto

Sveitsin ja Italian välinen ottelu on tasainen ja taktisesti mielenkiintoinen kohtaaminen. Molemmat joukkueet ovat vahvoja puolustuksellisesti ja kykeneviä iskemään nopeista vastahyökkäyksistä. Vedonlyöntivihjeiden perusteella, ottelun vähämaalisuus ja mahdollinen tasapeli ovat mielestämme todennäköisiä skenaarioita.

Mitä mieltä olet?

Alla näkyvällä lomak­keella voit lähettää oman komm­entin. Se näkyy julki­sesti, joten ethän laita siihen mitään sel­laista, jota et kehtaisi sanoa kasvotusten. Nimi(merkki) ja sähkö­posti­osoite ovat pakol­lisia tietoja, mutta niitä ei näytetä julki­sesti. Netti­sivujen osoitetta ei ole pakko ilmoittaa.

🔗 Jaa sosiaalisessa mediassaUhkapeluria lähteenä käyttäneet

Tämä sivusto käyttää evästeitä.
OK