Etusivu: Casinouutiset ja -oppaat

EM-ennakko: Espanja vs Italia

Espanjan ja Italian kohtaaminen Gelsenkirchenissä tämän illan EM-kisoissa on odotettu klassikko. Molemmat joukkueet ovat perinteisesti olleet vahvoja arvokisoissa, mutta heidän matkansa tähän pisteeseen on ollut hyvin erilainen. Molemmilla joukkueilla on menossa sukupolven vaihdos ja erityisesti Espanja juoksuttaa kentälle varsin kokemattoman ryhmän.

🔴 Kommentoi ensimmäisenä

Espanjan uudet tuulet ja Akilleen kantapää

Espanja tulee otteluun vahvan avausottelun jälkeen, jossa he voittivat Kroatian 3-0. Joukkueen päävalmentaja Luis de la Fuente on tuonut mukanaan selkeän pelitavan, joka perustuu hallintaan ja nopeaan pallonliikutteluun. Espanjan avainpelaajia ovat muun muassa keskikentän moottori Rodri ja hyökkäyksen kärjessä viilettävä Alvaro Morata. Rodri on erityisen tärkeä pelaaja keskikentällä, sillä hän kontrolloi pelin tempoa ja on vaarallinen vapaapotkuissa.
Hyökkäyksessä nuori Lamine Yamal on noussut esiin 1 vastaan 1 haastoillaan, tehden historiaa nuorimpana pelaajana, joka on antanut syötön EM-kisoissa. Espanjan haasteena on ollut maalinteon tehokkuus, sillä hyökkäyksessä häärii tuhlaajapoika Alvaro Morata.

Italian perinteet ja ailahtelevaisuus

Saapasmaa on kokenut vaihtelevaa menestystä viime vuosina. Viime EM-kisoista tuli mestaruus mutta MM-kisat jäivät väliin Italian niistä karsiuduttua. Luciano Spalletti, joka otti joukkueen ohjat 2023, on tuonut vakautta mutta edelleen etsii parasta kokoonpanoa. Italian avausottelu Albaniasta päättyi voittoon, mutta joukkueella riittää edelleen haasteita maalipaikkojen luomisessa sekä viimeistelyssä.

Taktiset Näkökohdat ja Ennusteet

Taktisesti Spanskit luottaa 4-3-3 muodostelmaan, jossa laitapuolustajat kuten Dani Carvajal ja Marc Cucurella tukevat hyökkäystä aktiivisesti. Tämä voi aiheuttaa ongelmia Italiaanoille, jos he eivät pysty tukkimaan laitoja tehokkaasti.
Italia perinteisesti pelaa varovaisemmin ja pyrkii hyödyntämään vastahyökkäyksiä. Joukkueen keskittyminen puolustukseen ja keskikentän hallintaan voi olla avainasemassa. Jos Italia onnistuu pysäyttämään Espanjan pelirakentelun, heillä on mahdollisuus hallita peliä.

Vetovinkit

Vetojen osalta näemme Espanjan suosikkina, tosin vain niukasti. Suosittelemme harkitsemaan vetoja, joissa panostetaan vähämaaliseen peliin, esimerkiksi alle 2.5 maalin ottelu. Lisäksi, koska molemmat joukkueet pelaavat varovaisesti alussa, tasapeli ensimmäisellä puoliajalla voi olla hyvä vaihtoehto. Lopputulosvetona 1-0 Espanjalle tai 1-1 tasapeli ovat harkitsemisen arvoisia.

Lopuksi

Espanjan ja Italian kohtaaminen tulee olemaan huippujännittävä ja taktinen kamppailu pallonhallinnasta. Ensimmäisessä ottelussaan Espanja hävisi hallinan Kroatialle, jollaista ei ole tapahtunut miesmuistiin. Espanja ei kuitenkaan enää orjallisesti nysvää keskikentällä vaan laitapelaajilla on myös lupa haastaa ja lähteä nopeisiin vastahyökkäyksiin. Tämän takia Italian tuleekin säilyttää kenttätasapaino täydet 90 minuuttia.

Mitä mieltä olet?

Alla näkyvällä lomak­keella voit lähettää oman komm­entin. Se näkyy julki­sesti, joten ethän laita siihen mitään sel­laista, jota et kehtaisi sanoa kasvotusten. Nimi(merkki) ja sähkö­posti­osoite ovat pakol­lisia tietoja, mutta niitä ei näytetä julki­sesti. Netti­sivujen osoitetta ei ole pakko ilmoittaa.

🔗 Jaa sosiaalisessa mediassaUhkapeluria lähteenä käyttäneet

Tämä sivusto käyttää evästeitä.
OK