Etusivu: Casinouutiset ja -oppaat

EM-kisat Saksa Unkari matsi: Vedonlyöntivinkit

Saksa ja Unkari kohtaavat illalla toisensa Stuttgartissa MHP-arenalla klo 19:00 Suomen aikaa. Saksa varmistaisi voitollaan jatkopaikan ja toisaalta häviö tietäisi Unkarille kotiinlähtöä ja paluuta gulassipatojen ääreen, joten ottelun panokset ovat korkealla.

🔴 Kommentoi ensimmäisenä

Joukkueiden kuntopuntari

Saksa: Nahkapöksyt avasivat turnauksen vakuuttavalla 5-1 voitolla Skotlannista, mikä vapautti pahimmista paineista vaativan kotiyleisön edessä. Joukkueen hyökkäyspeli oli tehokasta ja nopeaa, ja erityisesti Jamal Musiala ja Florian Wirtz olivat pelasivat hyvin. Musiala teki maalin ja antoi yhden syötön, ja hänet valittiin ottelun parhaaksi pelaajaksi.

Unkari: Magyaarit puolestaan aloitti turnauksen tappiolla Sveitsiä vastaan, häviten 3-1. Joukkueella oli vaikeuksia puolustaa nopeita hyökkäyksiä vastaan, ja heidän on parannettava peliään merkittävästi kohdatessaan Saksan. Unkarin hyökkäys aiheutti kuitenkin ajoittain haasteita Sveitsin puolustukselle ja heidän on oltava vaan tehokkaampia maalipaikoissaan.

Seuraa näitä pelaajia

Saksa:

  • Jamal Musiala: Nuori Bayernin hyökkääjä on loisti ensimmäisessä ottelussa ja tulee olemaan avainpelaaja myös Unkaria vastaan.
  • Florian Wirtz: Hän on toinen nuori tähti, joka on osoittanut kykynsä erityisesti maalipaikkojen luojana.

Unkari:

  • Dominik Szoboszlai: Kapteeni ja joukkueen tärkein pelinrakentaja. Hänen on onnistuttava luomaan paikkoja ja johtamaan joukkuettaan esimerkillään.
  • Ádám Szalai: Kokenut hyökkääjä, jonka maalintekotaidot ovat ratkaisevia, jos Unkari aikoo haastaa Saksan.

Ottelun kuva

Saksan joukkue on tunnettu nopeasta suunnanmuutospelistään ja kyvystään kontrolloida peliä keskikentän kautta. Heidän puolustuslinjansa on myös fyysisesti vahva ja kokenut, mikä tekee heistä kokonaisvaltaisesti vaikean vastustajan. Unkari sen sijaan luottaa vastahyökkäyksiin ja erikoistilanteisiin. Heidän on kuitenkin parannettava puolustuspelaamistaan, mikäli he aikovat pysäyttää Saksan hyökkäykset.

Vetovihjeet

1. Ottelun Voittaja: Saksan voitto

  • Saksa on selvä suosikki otteluun ja heidän alkuturnauksen esityksensä perusteella heillä on hyvät mahdollisuudet voittaa.

2. Maalimäärä: Yli 2.5 maalia

  • Molemmilla joukkueilla on ollut runsaasti maaleja alkuturnauksessa, joten yli 2.5 maalin veto näyttää todennäköiseltä.

3. Molemmat Joukkueet Tekevät Maalin: Kyllä

  • Vaikka Saksa on vahva puolustuksessa, Unkarilla on potentiaalia tehdä maali, erityisesti vastahyökkäyksistä.

4. Ensimmäinen Maalintekijä: Jamal Musiala

  • Musiala on ollut loistavassa vireessä ja hänen nopeutensa ja taitonsa voivat tehdä hänestä ensimmäisen maalintekijän tässä ottelussa.

Lopputulosveikkaus

Ottelun ennustetaan päättyvän Saksan selkeään voittoon, mahdollisesti 4-2. Saksa on vahva hyökkäyksessä ja Unkarin puolustus on ollut haavoittuvainen, mikä antaa Saksalle hyvät mahdollisuudet tehdä useita maaleja.

Mitä mieltä olet?

Alla näkyvällä lomak­keella voit lähettää oman komm­entin. Se näkyy julki­sesti, joten ethän laita siihen mitään sel­laista, jota et kehtaisi sanoa kasvotusten. Nimi(merkki) ja sähkö­posti­osoite ovat pakol­lisia tietoja, mutta niitä ei näytetä julki­sesti. Netti­sivujen osoitetta ei ole pakko ilmoittaa.

🔗 Jaa sosiaalisessa mediassaUhkapeluria lähteenä käyttäneet

Tämä sivusto käyttää evästeitä.
OK