Etusivu: Casinouutiset ja -oppaat

EM-kisojen avaus Saksa vs. Skotlanti - vedonlyöntivinkit

Euroopan mestaruuskilpailut 2024 käynnistyvät näyttävästi, kun isäntämaa Saksa kohtaa Skotlannin avausottelussa Münchenin Allianz Arenalla. Ottelu pelataan perjantaina 14. kesäkuuta klo 22.00.

🔴 Kommentoi ensimmäisenä

Joukkueiden Tilanne ja Valmistautuminen

Saksa: Julian Nagelsmannin valmentamat nahkapöksyt lähtee turnaukseen yhtenä ennakkosuosikkina. Saksan joukkue on kokenut ja nuoria lahjakkuuksia vilisevä, mikä tekee siitä vaarallisen vastustajan. Joukkueen keskiössä on kokenut keskikenttäpelaaja Toni Kroos, joka on palannut maajoukkueeseen vetäydyttyään aiemmin. Kroosin rinnalla keskikentällä nähdään Robert Andrich, joka tuo fyysisyyttä ja puolustusosaamista. Hyökkäyksessä Kai Havertz on noussut ensimmäiseksi valinnaksi kärkeen. Saksa on pelannut vahvasti ystävyysotteluissa, voittaen muun muassa Ranskan ja Alankomaat, mikä antaa joukkueelle itseluottamusta avausotteluun.

Skotlanti: Steve Clarken valmentamat Skotit lähtee turnaukseen altavastaajana, mutta joukkue on osoittanut vahvuutensa karsinnoissa, sijoittuen toiseksi lohkossaan. Valmistautuminen on kuitenkin kärsinyt loukkaantumisista; muun muassa Lyndon Dykes ja Nathan Patterson ovat sivussa. Skotlannin keskikentän dynamo Scott McTominay on toipunut polvivammasta ja on avainasemassa, samoin kuin kapteeni Andy Robertson. Skotlannin vahvuus on joukkuehenki ja kurinalainen puolustuspelaaminen, mutta maalinteko voi olla haaste.

Ottelun Taktinen Analyysi

Saksa tulee todennäköisesti hallitsemaan pallonhallintaa ja hyökkäämään laajalla rintamalla, hyödyntäen Joshua Kimmichin ja Jamal Musialan kaltaisia pelaajia luomaan tilaa ja mahdollisuuksia. Skotlannin puolustus joutuu tiukkaan testiin, ja joukkue pyrkinee iskemään vastahyökkäyksillä ja erikoistilanteista, joissa McTominayn ja John McGinnin kaltaiset pelaajat voivat olla ratkaisevia.

Vedonlyöntivinkki

Vedonlyönti-idea: Saksa on ottelun selkeä suosikki, ja heidän kotietunsa tekee heistä entistä vahvempia. Vedonlyöntikertoimet Saksan voitolle ovat matalat, mutta harkitsemisen arvoisia kohteita ovat esimerkiksi ”Saksa voittaa ilman päästettyä maalia” tai ”alle 2.5 maalia” -vedot. Skotlanti on puolustussuuntaan kurinalainen, joten maalijuhlaa ei välttämättä ole odotettavissa. Ensimmäisen puoliajan tasapeli voi myös olla houkutteleva veto, sillä Skotlanti pyrkii varmasti pitämään pelin tiukkana alkuvaiheessa.

Ennuste

Saksa lähtee otteluun vahvana ennakkosuosikkina, ja heidän odotetaan aloittavan turnauksen voitokkaasti. Skotlannin on kuitenkin mahdollista aiheuttaa yllätyksiä kurinalaisella puolustuspelaamisellaan ja tehokkailla vastahyökkäyksillään. Lopputulosarvio: Saksa voittaa 2-0.

Mitä mieltä olet?

Alla näkyvällä lomak­keella voit lähettää oman komm­entin. Se näkyy julki­sesti, joten ethän laita siihen mitään sel­laista, jota et kehtaisi sanoa kasvotusten. Nimi(merkki) ja sähkö­posti­osoite ovat pakol­lisia tietoja, mutta niitä ei näytetä julki­sesti. Netti­sivujen osoitetta ei ole pakko ilmoittaa.

🔗 Jaa sosiaalisessa mediassaUhkapeluria lähteenä käyttäneet

Tämä sivusto käyttää evästeitä.
OK