Etusivu: Casinouutiset ja -oppaat

EM-kisojen David vastaan Goljat ottelu - Espanja vs Georgia

Euroopan mestaruuskilpailut ovat edenneet pudotuspelivaiheeseen, ja Espanja kohtaa Georgian illalla Kölnissä. Ottelu vaikuttaa etukäteen ajateltuna Espanajan läpikävelyltä, mutta Georgia väläytteli yllätyspotentiaaliaan lohkovaiheessa.

🔴 Kommentoi ensimmäisenä

Joukkueiden kuntopuntari

Espanja:
Espanja on ollut tähän mennessä vakuuttavin joukkue EM-kilpailuissa. Joukkue on voittanut neljä viimeisestä viidestä ottelustaan, mukaan lukien tärkeät voitot Kroatiasta ja Italiasta. Luis de la Fuente on saanut joukkueensa pelaamaan yhtenäisesti ja hyökkäyspeli on toiminut tehokkaasti. Espanjan puolustus on myös ollut vahva, ja he ovat päästäneet vain yhden maalin viimeisissä kolmessa ottelussaan.

Georgia:
Georgia on ollut turnauksen yllättäjä. He ovat voittaneet Portugalin ja pelanneet tasapelin Tšekin kanssa. Joukkueen puolustus on ollut erityisen vahva, ja he ovat pitäneet maalinsa puhtaana kahdessa viimeisessä ottelussaan. Georgian hyökkäyspeli on myös parantunut, ja he ovat pöllyttäneet verkkoa kolme kertaa viimeisissä kahdessa ottelussaan.

Taktinen analyysi

Espanja tulee todennäköisesti pitämään palloa ja pyrkii murtamaan Georgian puolustuksen nopeilla syötöillä ja liikkeellä. Rodri ja Pedri ovat avainasemassa keskikentällä, kun taas tuhlaajapoika Álvaro Morata johtaa hyökkäystä. Espanjan suurin haaste on Georgian tiivis puolustus, joka on osoittanut kykynsä estää huipputason hyökkäyksiä.
Georgia puolestaan keskittyy puolustamaan tiiviisti ja hyökkäämään vastahyökkäyksillä. Khvicha Kvaratskhelia on heidän syömähampaansa, ja hän voi aiheuttaa ongelmia Espanjan puolustukselle nopeudellaan ja suoraviivaisuudellaan. Georgian menestys riippuu pitkälti siitä, kuinka hyvin he pystyvät hyödyntämään harvat maalipaikkansa.

Vedonlyöntivinkit

Voittajavedot:

Espanja on selvä suosikki voittamaan ottelun. Heidän vahva hyökkäyksensä ja kokemus suurista otteluista tekevät heistä todennäköisen voittajan. Optibet tarjoaa Espanjan voitolle 1.23 kerrointa, kun taas Georgian voiton kerroin on huomattavasti korkeampi, noin 15.89.

Yli/alle -vedot:

Espanjan hyökkäys on ollut tehokas, mutta Georgian puolustus on pitänyt hyvin pintansa. Yli 2.5 maalin vedolle voisi olla hyvä mahdollisuus, sillä Espanja pyrkii tekemään useamman maalin varmistaakseen voiton. Kertoimet tälle ovat noin 1.61.

Molemmat joukkueet tekevät maalin:

Vaikka Espanjan puolustus on ollut vahva, Georgian vastahyökkäykset voivat tuottaa tulosta. Molempien joukkueiden maalinteko on mahdollinen, ja tämä veto tarjoaa houkuttelevan kertoimen noin 2.45.

Lopputulosennuste

Espanja lähtee otteluun selvänä suosikkina ja heidän odotetaan voittavan ottelu. Lopputulosennusteemme on 3-1 Espanjalle, sillä heidän hyökkäyksensä on yksinkertaisesti liian vahva Georgian puolustukselle kestämään koko 90 minuuttia.

Mitä mieltä olet?

Alla näkyvällä lomak­keella voit lähettää oman komm­entin. Se näkyy julki­sesti, joten ethän laita siihen mitään sel­laista, jota et kehtaisi sanoa kasvotusten. Nimi(merkki) ja sähkö­posti­osoite ovat pakol­lisia tietoja, mutta niitä ei näytetä julki­sesti. Netti­sivujen osoitetta ei ole pakko ilmoittaa.

🔗 Jaa sosiaalisessa mediassaUhkapeluria lähteenä käyttäneet

Tämä sivusto käyttää evästeitä.
OK