Etusivu: Casinouutiset ja -oppaat

EM-kisojen E-lohkon päätösottelu Belgia vastaan Ukraina - Vetovinkki

Ukraina ja Belgia kohtaavat EM-kisojen lohkovaiheen viimeisessä ottelussa tänään, kello 7 Stuttgartin MHP-Arenalla. Koko E-lohkon tilanne on kutkuttavan jännittävä, sillä kaikki lohkon joukkueet ovat tasapisteissä ennen illan otteluita. Voitolla kumpikin joukkue varmistaa jatkopaikkansa.

🔴 Kommentoi ensimmäisenä

Joukkueiden tilanteet ja avainpelaajat

Ukraina: Ukrainan joukkue saapui turnaukseen vahvalla henkisellä kantilla, kun maan tilanne kotona on haastava. Nuori joukkue pullistelee lahjakkuuksilla kuten Artem Dovbyk, joka oli La Ligan maalikuningas viime kaudella, sekä Arsenalissa huippukauden pelannut Oleksandr Zinchenko. Viktor Tsyhankov ja Dovbyk muodostivat vaarallisen tutkaparin jo seurajoukkuessaan Gironassa viime kaudella. Ukrainalla on yllinkyllin taitoa hyökkäyksessä ja keskikentällä, ja nopeat laitapelaajat voivat puhkoa minkä tahansa puolustuksen.

Belgian joukkue on kokenut muodonmuutoksen Domenico Tedescon alaisuudessa. Tedesco on tuonut uutta virtaa joukkueeseen, mutta rakennusprosessi on vielä pahasti kesken. Joukkueen tähtipelaajiin kuuluvat Cityn Kevin De Bruyne, tuhlaajapoika Romelu Lukaku, Arsun Leandro Trossard ja nuori lupaus Jeremy Doku. Belgialla on vahva hyökkäysarsenaali, mutta jostain syystä he eivät ole saaneet vielä yhteispeliään toimimaan tässä turnauksessa.

Ottelun kuva

Belgian joukkueessa on menossa sukupolvenvaihdos. Tedescon haasteena on ollut yhdistää joukkueen kokeneet pelaajat ja nuoret lupaukset, mikä tässä turnauksessa on näkynyt tehottomuutena. Belgia pyrkii hallitsemaan keskikenttää ja luomaan maalipaikkoja nopeilla hyökkäyksillä.

Ukraina puolestaan nojaa tiukkaan puolustuspeliin ja vastaiskuihin. Heillä on taitavia ja nopeita yksilöitä, jotka pystyvät luomaan maalipaikkoja nopeilla suunnamuutoksilla. Ukrainan joukkue puhaltaa yhteen hileen, ei vähiten johtuen heidän maansa sotatilasta.

Vihjeet vedonlyöntiin

Vedonlyöntimarkkinoilla Belgia on selkeä suosikki, mutta Ukraina voi yllättää vahvalla puolustuspelaamisellaan ja nopeilla vastahyökkäyksillään. Belgia on kuitenkin paperilla niin laadukas joukkue, että heidän pitäisi kertoimien valossa pystyä voittamaan tämä ottelu.

Vihje: Ukrainan voitto. Optibet tarjoaa Ukrainan voitosta 5.26 kerrointa, joka ottelun lähtökohtiin nähden on varsin hyvä sijoitus. Vaikka Belgian nippu näyttää paperilla vaaralliselta, heidän hyökkäyspelinsä tehottomuus ja Ukrainan vastahyökkäyspotentiaali, kallistaa vaakakupin Ukrainalle.

Loppukaneetit

Illan ottelusta ei panoksia puutu, tulos tai ulos on molempien joukkueiden lähtökohta otteluun. Koko Ukrainan kansa seisoo joukkueensa takana ja ainakaan yrityksen puutteesta heitä tuskin tullaan syyttämään.

Mitä mieltä olet?

Alla näkyvällä lomak­keella voit lähettää oman komm­entin. Se näkyy julki­sesti, joten ethän laita siihen mitään sel­laista, jota et kehtaisi sanoa kasvotusten. Nimi(merkki) ja sähkö­posti­osoite ovat pakol­lisia tietoja, mutta niitä ei näytetä julki­sesti. Netti­sivujen osoitetta ei ole pakko ilmoittaa.

🔗 Jaa sosiaalisessa mediassaUhkapeluria lähteenä käyttäneet

Tämä sivusto käyttää evästeitä.
OK