Etusivu: Casinouutiset ja -oppaat

EM-kisojen illan ensimmäinen kohtaaminen: Romania vs. Alankomaat

Tuleva EM-kisojen ottelu Romanian ja Alankomaiden välillä on etukäteen katsottuna melko avoin ottelu. Kumpikaan joukkue ei ole tähän mennessä vielä esittänyt parastaan. Ottelu pelataan illalla Münchenissä, FC Bayernin modernilla kotiareenalla, ja molemmat joukkueet tavoittelevat jatkopaikkaa pudotuspeleissä.

🔴 Kommentoi ensimmäisenä

Joukkueiden ryhmitykset ja nykykunto

Romania:
Romania otteet ovat ailahdelleet tähän otteluun tullessa. He aloittivat turnauksen vahvasti voittamalla Ukrainan 3-0, jossa Nicolae Stanciu teki upean maalin, joka oli yksi lohkovaiheen hienoimmista. Päävalmentaja Edward Iordănescun johdolla joukkue tunnetaan vahvasta puolustuksestaan ja vastahyökkäystaktiikastaan. Joukkueen syömähampaita ovat kapteeni Nicolae Stanciu ja keskikenttäpelaaja Razvan Marin, jotka ovat olleet käänteentekeviä yksilöitä muuten niin tasapaksussa joukkueessa.

Alankomaat:
Alankomaat, jota valmentaa vuoden 1988 EM-kisasankari Ronald Koeman, on esiintynyt hänen alaisuudessa vahvasti. Vaikka he hävisivätkin yllättäen Itävallalle viimeisessä ottelussaan, tasapeli Ranskaa vastaan ja Puola voitto takasivat heille jatkopaikan rimaa hipoen. Hyökkäyksen johtohahmoina häärivät Memphis Depay ja Cody Gakpo, jotka molemmat ovat olleet erinomaisessa vireessä. Hollannin puolustus, jonka viimeisenä lukkona toimii Virgil van Dijk, on yksi turnauksen vahvimmista.

Joukkueiden ottelusuunnitelmat

Odotamme Karpaattien käyttävän varovaista ja vastahyökkäyksiin perustuvaa pelisuunnitelmaa Alankomaita vastaan. He todennäköisesti keskittyvät tiiviiseen puolustamiseen ja yrittävät hyödyntää hollantilaisten jättämiä aukkoja heidän hyökätessään. Taistelu keskikentän kuninkuudesta on ratkaisevassa asemassa, ja Stanciun ja Marinin pitää pystyä hallitsemaan pelin tempoa ja luomaan tilaisuuksia vastahyökkäyksiin.
Puukenkämaan suojatit puolestaan pyrkivät pitämään palloa ja asettamaan jatkuvaa painetta Romanian puolustukselle. Heidän laiturinsa, erityisesti Gakpo, ovat avainasemassa venyttämään Romanian puolustuslinjaa ja luomaan maalintekotilanteita. Hollantilaiset todennäköisesti prässäävät korkealta häiritäkseen Romanian pelinrakentelua ja pakottaakseen Romanian virheisiin.

Joukkueiden avainpelaajat

  • Romania: Nicolae Stanciu (Keskikenttä), Razvan Marin (Keskikenttä), Radu Dragusin (Puolustaja)
  • Alankomaat: Memphis Depay (Hyökkääjä), Cody Gakpo (Hyökkääjä), Virgil van Dijk (Puolustaja)

Veikkausvinkit

1. Ottelun Tulos: Alankomaat on ottelun ennakkosuosikki vahvemman joukkueensa ja viimeaikaisen kuntonsa perusteella. Romanian vahva puolustus saattaa kuitenkin tehdä ottelusta tiukan.
Vedonlyöntivihje: Panosta Alankomaiden voitolle.
2. Maalitykki: Memphis Depay on väläytellyt vaarallisuuttaan ja on todennäköinen maalintekijä tässä ottelussa. Romanian osalta Razvan Marin on hyvä vaihtoehto maalintekijäksi.
Vedonlyöntivihje: Panosta Memphis Depayn maalintekoon.
3. Maalit Yhteensä: Ottaen huomioon molempien joukkueiden viimeisimmät ottelut, maalien määrä voi nousta korkeaksi, erityisesti jos Alankomaat onnistuu murtamaan Romanian puolustuksen aikaisin.
Vedonlyöntivihje: Panosta yli 2.5 maaliin ottelussa.

Lopuksi

Tämä pudotuspelien ottelu Romanian ja Alankomaiden ei varmasti jätä ketään kylmäksi. Vaikka Alankomaat on ennakkosuosikki menemään jatkoon, Romanian sitkeys ja taktinen kurinalaisuus tarjoavat pienen yllätysmahdollisuuden.

Mitä mieltä olet?

Alla näkyvällä lomak­keella voit lähettää oman komm­entin. Se näkyy julki­sesti, joten ethän laita siihen mitään sel­laista, jota et kehtaisi sanoa kasvotusten. Nimi(merkki) ja sähkö­posti­osoite ovat pakol­lisia tietoja, mutta niitä ei näytetä julki­sesti. Netti­sivujen osoitetta ei ole pakko ilmoittaa.

🔗 Jaa sosiaalisessa mediassaUhkapeluria lähteenä käyttäneet

Tämä sivusto käyttää evästeitä.
OK