Etusivu: Casinouutiset ja -oppaat

EM-kisojen neljännesvälierä - Englanti vastaan Slovakia

Englanti kohtaa Slovakian Euroopan mestaruuskilpailujen neljännesvälierissä illalla Gelsenkirchenissä. Ottelun lähtökohdat ovat mielenkiintoiset, sillä Englanti on kohdannut kotimaassaan paljon kritiikkiä eikä joukkue ole vielä löytänyt optimaalista avauskokoonpanoa.

🔴 Kommentoi ensimmäisenä

Englannin haasteet

Englanti meni jatkoon alkulohkostaan ilman tappioita. Viimeinen ottelu päättyi 0-0 tasapeliin Sloveniaa vastaan. Joukkue on pitänyt nollapelin viidessä viimeisessä alkulohkon ottelussaan, mikä on uusi ennätys kilpailun historiassa. Englannin puolustuspelaaminen on ollut vahvaa, ja erityisesti Marc Guehi on noussut tärkeään rooliin puolustuksessa John Stonesin rinnalla.
Hyökkäyspään osalta Englanti on luottanut nuoriin tähtipelaajiinsa kuten Jude Bellingham, joka ensimmäistä ottelua lukuunottamatta ei ole ollut parhaassa vireessä. Englannin murheenkryyni on ollut joukkueen vasen laitaa jonne Luke Shawn loukkaannuttua ei ole löytynyt luonnollista vaihtoehtoa

Slovakian vahva joukkupeli

Slovakia aloitti turnauksen yllätyksellä voitollaan Belgiasta. Joukkue päätti alkulohkon 1-1 tasapelillä Romanian kanssa. Joukkueen muoto on ollut hyvä, ja he ovat onnistuneet puolustuspelissään lähes täydellisesti. Slovakian hyökkäyspeli on ollut monipuolista, ja joukkue on osoittanut kykyä sopeutua erilaisiin pelitilanteisiin.
Slovakian puolustusksen tuleekin jatkaa hyviä esityksiään jos he haluavat pitää Englannin tähtipelaajat kurissa.

Taktinen Analyysi

Englanti tulee todennäköisesti pitämään palloa ja hyökkäämään aktiivisesti, kun taas Slovakia pyrkii iskemään vastaan nopeilla hyökkäyksillä ja hyödyntämään vastahyökkäyksiä. Englannin puolustus on ollut turnauksen parhaita, mutta heidän on oltava varuillaan Slovakian nopeiden hyökkääjien kanssa.

Vedonlyöntivihjeet

1. Ottelun voittaja: Englanti on selvä ennakkosuosikki otteluun, ja heidän vahva puolustuspelaamisensa tekee heistä todennäköisen voittajan. Vedonlyönti Englannin voitolle on suositeltavaa.
2. Maalimäärä: Koska Englanti on pitänyt nollapelin viidessä viimeisessä ottelussaan ja Slovakian puolustus on myös vahva, alle 2.5 maalia -vedonlyönti voi olla järkevä vaihtoehto.
3. Erikoisvedot: Jude Bellinghamin maalinteko on ollut keskeisessä roolissa Englannin hyökkäyksessä, joten veto hänen maalistaan voi olla hyvä valinta.

Yhteenveto

Englanti lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina vahvan puolustuksensa ja nuorten tähtipelaajiensa ansiosta. Slovakia ei kuitenkaan ole helppo vastustaja ja tulee varmasti taistelemaan tiukasti jatkopaikasta.

Mitä mieltä olet?

Alla näkyvällä lomak­keella voit lähettää oman komm­entin. Se näkyy julki­sesti, joten ethän laita siihen mitään sel­laista, jota et kehtaisi sanoa kasvotusten. Nimi(merkki) ja sähkö­posti­osoite ovat pakol­lisia tietoja, mutta niitä ei näytetä julki­sesti. Netti­sivujen osoitetta ei ole pakko ilmoittaa.

🔗 Jaa sosiaalisessa mediassaUhkapeluria lähteenä käyttäneet

Tämä sivusto käyttää evästeitä.
OK