Etusivu: Casinouutiset ja -oppaat

EM-kisojen välierien otteluennakko: Espanja vs Ranska

Naapurimaat Espanja ja Ranska kohtaavat toisensa Euroopan mestaruuskilpailujen välierässä illlalla 10 aikaan Münchenissä. Superjännittävä ottelu pelataan FC Bayernin kotistadiumilla Allianz Arenalla ja etukäteen ajateltuna siinä kohtaavat turnauksen kaksi paperilla parasta joukkuetta.
Espanja on ollut turnauksen tähän mennessä paras joukkue peliesitystensä perusteella. Edellisottelissa Saksaa vastaan joukkue sai hieman apua tuomarilta, kun Cucurellan selvä käsivirhe jätettiin viheltämättä. Espanjan nuoren joukkueen rynnistystä ovat johtaneet laitapelaajat Nico Williams ja vasta 16-vuotias Lamine Yamal. Heidän lisäkseen avaukseen nousee viime ottelun ratkaisija Dani Olmo, Pedrin ollessa loukkaantuneena sivussa.
Ranska puolestaan luottaa kokeneisiin tähtipelaajiinsa, kuten Antoine Griezmann ja Kylian Mbappe. Joukkueen hyökkäyspeli ei ole ollut turnauksessa parhaimmillaan, mutta puolustus on ollut totutun vahvaa. Ranska on myös osoittanut vahvaa joukkuehenkeä ja kykyä nousta takaiskuista.

🔴 Kommentoi ensimmäisenä

Avainpelaajien poissaolot ja taktiikat

Ottelussa korostuvat erityisesti keskikentän hallinta ja hyökkäysvoimien tehokkuus. Espanja pyrkii pitämään pallonhallinnan itsellään ja luomaan maalintekopaikkoja tarkkojen syöttöjen ja liikkeen kautta. Ranskan nopeus ja suoraviivaisuus hyökkäyksissä voivat kuitenkin aiheuttaa ongelmia Espanjan puolustukselle, varsinkin kun Espanjalta puuttuu pelikieltojen vuoksi Dani Caravajal ja Robin Le Normand .
Espanjan päävalmentaja Luis de la Fuente todennäköisesti luottaa tuttuun 4-3-3-muodostelmaansa, jossa keskikenttäpelaajat kuten Olmo ja Rodri pyrkivät kontrolloimaan pelin tempoa. Ranskan Didier Deschamps puolestaan saattaa käyttää 4-2-3-1-muodostelmaa, jossa Griezmann toimii linkkinä keskikentän ja hyökkäyksen välillä.

Veikkausvinkit ja ennuste

Ottelun ennakointi on haastavaa, sillä molemmat joukkueet ovat erittäin tasaväkisiä. Tilastot ja joukkueiden aikaisemmat kohtaamiset viittaavat kuitenkin siihen, että maaleja tullaan näkemään. Ranskan puolustus on ollut hyvä, mutta Espanjan hyökkäys on näyttänyt vaaralliselta koko turnauksen ajan.
Veikkausvinkkinä suosittelemme harkitsemaan vedonlyöntiä yli 2,5 maalista ottelussa, sillä molemmat joukkueet ovat kykeneviä hyökkäämään tehokkaasti ja puolustusten tiiviys voi rakoilla paineen alla. Lisäksi kannattaa seurata Dani Olmon pelaamista, sillä viime ottelu antoi merkkejä hänen ratkaisuvoimastaan.
Lopputulosennuste: 2-1 Espanjalle. Vaikka Ranska on ollut vahva, Espanjan hyökkäysvoima ja nuoruuden into voivat kääntää ottelun heidän edukseen.

Yhteenveto

Illan kohtaamisesta ei tule jännitystä puuttumaan. Molemmat joukkueet ovat verrattain nuoria mutta Ranskalta löytyy kokemusta suurista otteluista hieman enemmän Vedonlyöjille suosittelemme keskittymään maalintekomarkkinoihin ja hyödyntämään tarjolla olevia kertoimia.

Mitä mieltä olet?

Alla näkyvällä lomak­keella voit lähettää oman komm­entin. Se näkyy julki­sesti, joten ethän laita siihen mitään sel­laista, jota et kehtaisi sanoa kasvotusten. Nimi(merkki) ja sähkö­posti­osoite ovat pakol­lisia tietoja, mutta niitä ei näytetä julki­sesti. Netti­sivujen osoitetta ei ole pakko ilmoittaa.

🔗 Jaa sosiaalisessa mediassaUhkapeluria lähteenä käyttäneet

Tämä sivusto käyttää evästeitä.
OK