Etusivu: Casinouutiset ja -oppaat

Englannin Valioliigan kauden loppuhuipennus ja vedonlyöntivinkit

Englannin Valioliigan viimeinen kierros pelataan ensi sunnuntaina, ja se tuo mukanaan jännitystä sekä jalkapallofaneille että vedonlyöjille. Kauden aikana on nähty monia yllättäviä käänteitä, ja nyt kaikki katseet kohdistuvat viimeisiin otteluihin, jotka ratkaisevat joukkueiden lopulliset sijoitukset. Monilla joukkueilla ei ole enää panosta viimeisiin otteluihin, mutta mestaruuden kannalta jännitys jatkuu viime metreille asti.

🔴 Kommentoi ensimmäisenä

Arsenal vs. Everton – Ottelun esikatselu

Arsenal lähestyy ottelua Evertonia vastaan tavoitteenaan voittaa ottelu ja näin ollen säilyttää mahdollisuutensa mestaruuteen, sikäli jos Manchester City häviää. Evertonilla, taas ei enää ole ottelussa panosta, sillä heidän sarjapaikkansa on jo varmistettu. Arsenalin hyökkäysvoima on ollut vakuuttavaa koko kauden ajan, kun taas Everton on parantanut puolustustaan kauden loppua kohden. Otteluun vaikuttavat myös Bukayo Sakan mahdollinen poissaolo ja hänen pelaamisensa ratkeaa todennäköisesti vasta pelipäivänä.

Arsenal vs. Everton – Vedonlyöntivinkit

Odotettavissa on, että Arsenal, joka pelaa kotona, hallitsee ottelua ja todennäköisesti voittaa. Vedonlyöntivinkkinä suosittelemme kohdistamaan huomioita siihen, että pelissä tehdään yli 2,5 maalia, sillä Arsenalin hyökkäys on ollut tehokasta ja Evertonin puolustus on testattu kovasti. Ottelun merkitys Arsenalille saattaa saattaa kipsata joukkuetta jonka vuoksi uskomme Arsenalin vähämaaliseen voittoon.

Manchester City vs. West Ham – Ottelun esikatselu

Manchester City toivoo päättävänsä kautensa mestaruuteen, voitolla West Hamia vastaan kotikentällään. Cityn kokoonpano on yksi liigan parhaista, ja he ovat osoittaneet laatunsa koko kauden ajan. West Ham, joka majailee sarjan keskitaulukossa on ottelussa ilman suurempaa panosta. Peli on David Moyesille viimeinen West Hamin valmentajana ja pelaajat toivovatkin pystyvänsä hyvästelemään pitämänsä managerin voitolla.

Manchester City vs. West Ham – Vedonlyöntivinkit

Manchester Cityn odotetaan voittavan tämän kotiottelunsa. Suosittelemme katsomaan vedonlyöntimahdollisuuksia, jotka liittyvät siihen, että ottelussa tehdään yli 3,5 maalia, koska City on hyökkäysvoimainen, West Ham pelaa vapautuneesti ilman paineita.

Yhteenveto

Valioliigan viimeinen kierros tarjoaa huippujännitystä ja vedonlyöntimahdollisuuksia. Jos City voittaa on mestaruus sillä selvä, kun taas Arsenalin voittaessa ja Cityn hävitessä mestaruus on Arsenalin. Vaaleansinisten pelatessa tasan ja Tykkimiesten voitaessa mestaruus ratkeaa maalieroon.

Mitä mieltä olet?

Alla näkyvällä lomak­keella voit lähettää oman komm­entin. Se näkyy julki­sesti, joten ethän laita siihen mitään sel­laista, jota et kehtaisi sanoa kasvotusten. Nimi(merkki) ja sähkö­posti­osoite ovat pakol­lisia tietoja, mutta niitä ei näytetä julki­sesti. Netti­sivujen osoitetta ei ole pakko ilmoittaa.

🔗 Jaa sosiaalisessa mediassaUhkapeluria lähteenä käyttäneet

Tämä sivusto käyttää evästeitä.
OK