Etusivu: Casinouutiset ja -oppaat

Ennakkoanalyysi ja Vihje: Suomi - Tanska Jääkiekko-ottelu

Tänä iltana jääkiekon ystäviä hemmotellaan jännittävällä ottelulla, kun Suomi kohtaa Tanskan vuoden 2024 IIHF:n jääkiekon MM-kisoissa. Ottelu pelataan O2 Arenalla klo 21:20 Suomen aikaa. Tarkastellaanpa hieman tarkemmin molempia joukkueita ja pohditaan, mitä vedonlyöntimahdollisuuksia tämä ottelu tarjoaa.

🔴 Kommentoi ensimmäisenä

Suomi

Suomi on jääkiekon suurmaa, joka on tunnettu tiiviistä puolustuksestaan ja vahvasta joukkuepelistään. Tämän vuoden turnauksessa Suomen peli on vielä hakenut parastaan. Kandaa vastaan ottelun alku antoi jo lupauksia ja tarkemmalla puolustupelillä voitto olisi ollut mahdollinen. Joukkueen ykkösveskari, Harri Säteri on tänään lepovuorossa ja maalia vartioi Emil Larmi. Hyökkäyksessä Oliver Kapanen ja Jesse Puljujärvi ovat olleet parhaimmistoa. Suomen ylivoimapeli on ollut erityisen vaarallista, mikä tekee siitä vaikeasti pysäytettävän, jos tanska sortuu jäähyilemään​.

Tanska

Tanska on parantanut peliään merkittävästi viime vuosina, mutta se koki murskaavan 8-0 tappion Sveitsiä vastaan viime ottelussaan​. Tanskan joukkue ei tänä vuonna tähdillä pullistele ja joukkue ei saanut yhtään NHL-apuja. Joukkue luottaakin tiiviiseen joukkuepeliin. Tanskan pelityyli on aggressiivinen ja nopea, mutta puolustuspäässä heillä on ollut haasteita. Maalivahti Frederik Dichowin suoritus tuleekin olemaan ratkaiseva tekijä tässä ottelussa​.

Ottelun Ratkaisukohdat

1. Maalivahtipeli: Suomen Emi Larmi ja Tanskan Frederik Dichow ovat avainhahmoja. Kumpi tahansa maalivahti pystyy pitämään tasonsa korkealla, voi kääntää ottelun kulun omalle joukkueelleen.
2. Erikoistilanteet: Suomen tehokas ylivoimapeli voi olla ratkaiseva tekijä. Tanskan on vältettävä jäähyjä ja pelattava kurinalaisesti.
3. Hyökkäysvoima: Tanska jää yksilötasossa ja joukkueen syvyydessä jälkeen Suomesta ja uskonkin että suomen tasainen neljän kentän vyörytys väsyttää Tanskan ennen pitkää.

Vedonlyöntivihjeet

  • Suomi Voittaa: Suomi on ottelun selkeä ennakkosuosikki. Joukkueen vahva puolustus ja tehokas hyökkäys tekevät siitä todennäköisen voittajan. Kohde: Suomi voittaa varsinaisella peliajalla.
  • Maalimäärät: Odotamme ottelusta vauhdikasta ja maalirikasta, erityisesti Tanskan hyökkäävän pelityylin vuoksi. Yli 5,5 maalia voi olla hyvä kohde vedonlyöjille.
  • Ensimmäinen Maali: Suomi on usein aloittanut ottelunsa vahvasti, joten ensimmäisen maalin tekijäksi kannattaa harkita Suomea.

Lopputulos

Suomi lähtee otteluun selkeänä ennakkosuosikkina, mutta Tanska ei ole vastustaja, joka kannattaa aliarvioida. Suomen vahvuudet ja Tanskan haasteet puolustuspäässä saattavat kuitenkin kallistaa vaakakupin Suomen voitoksi. Jännittävä ja viihdyttävä ottelu on luvassa, ja vedonlyöjille tarjolla on useita mielenkiintoisia kohteita​.

Mitä mieltä olet?

Alla näkyvällä lomak­keella voit lähettää oman komm­entin. Se näkyy julki­sesti, joten ethän laita siihen mitään sel­laista, jota et kehtaisi sanoa kasvotusten. Nimi(merkki) ja sähkö­posti­osoite ovat pakol­lisia tietoja, mutta niitä ei näytetä julki­sesti. Netti­sivujen osoitetta ei ole pakko ilmoittaa.

🔗 Jaa sosiaalisessa mediassaUhkapeluria lähteenä käyttäneet

Tämä sivusto käyttää evästeitä.
OK