Etusivu: Casinouutiset ja -oppaat

Floyd Mayweather vs Conor McGregor

Kategoria: .

Voittamaton kevyen sarjan nyrkkeilijä Floyd Mayweather kohtaa Conor McGregorin nyrkkeilykehässä lauantaina 26. elokuuta. Voit seurata tätä ottelua ilmaiseksi sivustollamme.

Tästä ottelusta on kohistu jo pitkään ja suuta on soiteltu puolin ja toisin. Vedonlyöjät ovat innoissaan ympäri maailmaa ja jotkut ovat asettaneet Conor McGregorin voitolle huimia panostuksia, yli 10 000e yksittäisiä vetoja.

Betsafe tarjoaa uusille asiakkaille 50 kertoimen Conor McGregorin voitosta!

Toimi näin:

Avaa uusi pelitili osoitteessa: www.Betsafe.com

Aseta panoksesi, katso ottelu ja jännitä lopputulosta!

Valitettavasti tätä ottelua ei voi katsoa livenä ilmaiseksi mistään. Voit seurata ottelua netistä ostamalla katseluoikeuden esim Viaplay.fi osoitteesta. Ottelun kertakatseluoikeus maksaa 59e.

Uhkapeluri.com:n toimitus seuraa kuitenkin ottelua livenä ja päivittää ottelun tapahtumia reaaliajassa ilmaiseksi sunnuntaina 27 elokuuta.

Muista lunastaa 50 kerroin Conor McGregorin voitolle Betsafelta.

Floyd Mayweather on voittanut ammattilaisurallaan kaikki 49 ottelua. Edellisen kerran hän otteli vuonna 2015, jolloin moninkertainen maailmanmestari kukisti pistein vastustajansa Andre Bertonin..

Irlantilainen McGregor on ainoa vapaaottelija, joka on pitänyt hallussaan kahta eri painoluokan mestaruutta. Hän oli yhtä aikaa hallitseva mestari sekä kevyt- että höyhensarjassa vuonna 2016.

Floyd Mayweather on tunnustanut ESPN kanavalle, että Conor McGregor on parempi paperilla, sillä hän on huomattavasti nuorempi kuin 40-vuotias Mayweather ja lisäksi McGregorin ulottuvuus on parempi sillä hän on pidempi kuin Mayweather.

Käy lyömässä vetoa ja lunasta 50 kerroin McGregorin voitolle!

📅 Julkaistiin

🔗 Jaa sosiaalisessa mediassaUhkapeluria lähteenä käyttäneet

Tämä sivusto käyttää evästeitä.
OK