Etusivu: Casinouutiset ja -oppaat

Play'n Go:n Honey Rush -uutuusslotissa hunajaiset jackpotit!

Kategoria: .

Play’n GO -pelivalmistaja nostaa jälleen rimaa kaikille pelivalmistajille tuomalla markkinoille uusia huippupelejä. Uusimmassa pelijulkaisussa, Honey Rush, slottia spinnataan perinteisen pelinäkymän sijaan hunajakennon muotoisella alustalla. Pelin symbolit tippuvat kennolle ylhäältä päin ja muodostavat voittoyhdistelmiä. Pelin kuvioina on niin kolikkoja kuin erilaisia kukkasia.

🔴 Kommentoi ensimmäisenä

Honey Rushissa panostaa voit aina 20 centistä jopa 100 euroon asti. Pelin maksimivoitto on huikeat 9000 x panostuksesi summa! Peli sisältää useita eri ominaisuuksia, jotka buustaavat voittoja upealla tavalla — näistä mainittakoon Rush Meter ja Worker Colony, joka muuttaa symboleja voittoyhdistelmiksi! Ja mikäpä olisi slottipeli ilman wildejä eli villejä kuvioita? Honey Rush -pelissä wildit ovat hunajaruukkuja ja parhaimmillaan niissä voi olla kerroin x3.

Honey Rush (Play'N Go)

Play’n GO:n toimitusjohtaja, Johan Törnqvist, on pelistä erityisen ylpeä ja kertoo seuraavaa:

Honey Rush on erinomainen esimerkki siitä mihin Play’n GO:lla pystymme ja osoittaa millaista korkealaatuista viihdettä ihmisille olemme tottuneet toimittamaan. Siinä on uniikki muoto ja lumoava formaatti, ja se on erittäin hauska pelattava. Ihmiset tulevat nauttimaan tästä pelistä pitkään!

Play’n Go:lta kerrotaan myös, ettei Honey Rush suinkaan tule olemaan vuoden viimeinen uutuus, joten vielä on luvassa lisää tuoreita laatuslotteja.

📅 Julkaistiin

Mitä mieltä olet?

Alla näkyvällä lomak­keella voit lähettää oman komm­entin. Se näkyy julki­sesti, joten ethän laita siihen mitään sel­laista, jota et kehtaisi sanoa kasvotusten. Nimi(merkki) ja sähkö­posti­osoite ovat pakol­lisia tietoja, mutta niitä ei näytetä julki­sesti. Netti­sivujen osoitetta ei ole pakko ilmoittaa.

🔗 Jaa sosiaalisessa mediassaUhkapeluria lähteenä käyttäneet

Tämä sivusto käyttää evästeitä.
OK