Etusivu: Casinouutiset ja -oppaat

Illan EM-välieräjännäri Hollanti - Englanti - vetovinkit

Alankomaat ja Englanti kohtaavat illalla EM-kisojen välierissä Dortmundissa. Molemmat joukkueet ovat pelanneet ailahtelevaisesti tähän mennessä, mutta joukkueena Hollanti on ollut yhtenäisempi, joten odotamme kamppailusta huipputasaista trilleriä. Ottelun näyttämönä toimii Dortmundin 80000 henkeä vetävä kotistadion, joten tunnelmaa ei ottelusta tule puuttumaan.

🔴 Kommentoi ensimmäisenä

Joukkueiden tämän hetken kunto

Alankomaat:
Alankomaiden joukkue on ollut nousujohtoisessa vireessä viime aikoina. Heidän viimeisin ottelu puolivälierissä Turkkia vastaan päättyi 2-1 voittoon. Ronald Koemanin suojatit näyttivät henkistä kanttiaan nousemalla takaa-ajo asemasta voittoon. Joukkueella ei ole loukkaantumisia joten he lähtevät otteluun parhaalla miehistöllään.

Englanti:
Kolme Leijonaa lähtee otteluun nihkeällä rankkarivoitolla Sveitsiä vastaan puolivälierissä. Vaikka joukkueen peli ei ole näyttänyt toimivan kuin hetkittäisesti, ovat he onnistuneet naaraamaan tulokset otteluistaan. Bukayo Saka ja Jude Bellingham ovat olleet joukkueen vaarallisimmat pelaajat hyökkäyssuuntaan, ja puolustus on ollut timanttia tärkeillä hetkillä. Englannin kokoonpano on elänyt koko turnauksen ajan ja Southgate ei ole vielä löytänyt ideaaliavaustaan. Viime ottelun kokeilu, jossa Saka oli vasempana laitapakkina, oli lupauksia antava, joten on mielenkiintoista nähdä jatkaako Englanti kokeilua. On mahdollista että viime ottelun lopussa kentälle tullut Luke Shaw ottaa vasemman pakin tontin ja Saka palaa omalle paikalleen hyökkäyksen oikeaan laitaan.

Seuraa näitä pelaajia

Hollanti:

  • Cody Gakpo: On ollut heidän tehokkain pelaaja tässä turnauksessa ja on alati vaarallinen hyökkäyspäässä.
  • Xavi Simons: Keskikentän moottori, joka hallitsee pelin rytmiä ja pyrkii murtamaan linjoja tarkoilla syötöillään.

Englanti:

  • Bukayo Saka: Ehkä joukkueen paras pelaaja tähän mennessä, pystyy sekä tarjoilemaan että tekemään maaleja.
  • Jude Bellingham: Nuori keskikenttäpelaaja, joka on noussut ratkaisijaksi tärkeillä hetkillä.

Taktisesti Hollanti panostaa nopeisiin vastahyökkäyksiin ja laitojen hyödyntämiseen, kun taas Englanti pyrkii kontrolloimaan keskikenttää ja luomaan maalipaikkoja organisoidun joskus tylsäksikin haukutun hyökkäyspelin kautta.

Vedonlyöntivinkit

Odotamme ottelusta huipputasaista vääntöä, jossa molemmat joukkueet tulevat taistelemaan henkensä edestä finaalipaikasta. Vedonlyönnissä kannattaa huomioida seuraavat seikat:

  • Molemmat joukkueet tekevät maalin: Molemmat joukkueet ovat väläytelleet maalinteko-osaamistaan, joten tämä veto on voi lyödä rahoille.
  • Ottelun päättyminen tasapeliin varsinaisella peliajalla: Ottelun panoksen ja joukkueiden tasaisuuden huomioiden on todennäköistä että ottelu menee jatko-ajalle.
  • Jude Bellingham tekee maalin: Bellingham on ollut Englannin luotettavin maalintekijä, ja hänen onnistumisensa on todennäköistä.
Mitä mieltä olet?

Alla näkyvällä lomak­keella voit lähettää oman komm­entin. Se näkyy julki­sesti, joten ethän laita siihen mitään sel­laista, jota et kehtaisi sanoa kasvotusten. Nimi(merkki) ja sähkö­posti­osoite ovat pakol­lisia tietoja, mutta niitä ei näytetä julki­sesti. Netti­sivujen osoitetta ei ole pakko ilmoittaa.

🔗 Jaa sosiaalisessa mediassaUhkapeluria lähteenä käyttäneet

Tämä sivusto käyttää evästeitä.
OK