Etusivu: Casinouutiset ja -oppaat

NHL-mestaruuden ratkaisuottelu - Vedonlyöntivinkit

NHL-kausi huipentuu ensi yönä kun Florida Panthers ja Edmonton Oilers kohtaavat ratkaisevassa seitsemännessä ottelussa Stanley Cup -finaaleissa. Sarjan ollut äärimmäisen tasainen Floridan ollessa vahvempi kolmessa ensimmäisessä ottelussa, jonka jälkeen Edmonton on kirinyt tasoihin. Ottelu pelataan Floridassa, mikä antaa Panthersille kotiedun. Panthers on ollut vahva kotikentällään, mutta Oilers on onnistunut voittamaan kaksi viimeisintä ottelua, mukaan lukien vakuuttava 8-1 voitto neljännessä ottelussa.

🔴 Kommentoi ensimmäisenä

Joukkueiden Vahvuudet ja Heikkoudet

Florida Panthers

Panthersin avainpelaaja Aleksander Barkov ei esittelyitä kaipaa ja on ollut joukkueensa avainpelaaja ja liideri jäällä. Panthersin ylivoimapelaaminen on yskinyt viime peleissä ja joukkueen normaalisti vahva alivoimamakaan ei ole vakuuttanut. Sergei Bobrovsky on loistava maalivahti, mutta viimeisissä otteluissa hänen suorituksensa on ollut ailahtelevaa. Panthers tarvitsee Bobrovskylta parasta peliään, jotta he voivat vastata Oilersin vahvaan hyökkäykseen.

Edmonton Oilers

Oilersin hyökkäys on ollut hurjassa vireessä, erityisesti Connor McDavidin ja Leon Draisaitlin johdolla. McDavid on rikkonut ennätyksiä syöttöpisteissä, ja Oilersin ylivoima on ollut playoffien tehokkain. Puolustuksessa Evan Bouchard on ollut erinomainen, keräten eniten pisteitä puolustajista. Oilersin alivoima on myös ollut vahva, mikä on tärkeä tekijä ratkaisevassa ottelussa.

X-faktorit

Panthers

  • Sam Bennett: Bennettin fyysisyys ja hyökkäyspään tehot ovat ratkaisevia Panthersille. Hän on ollut tehokas playoffien aikana ja pystyy tuomaan tarvittavaa energiaa ja maalintekovoimaa.
  • Sergei Bobrovsky: Maalivahti Bobrovskyn on pelattava huipputasollaan jos Panthersit mielivät nostella pyttyä ottelun päätteeksi.

Oilers

  • Connor McDavid: McDavid on ollut playoffien paras pelaaja ja hänen suorituksensa on Edmontonille elintärkeä. Joukkue joko voittaa tai häviää hänen kauttaan.
  • Oilersin Ylivoima: Oilersin ylivoima on ollut playoffien paras, ja sen on jatkettava toimimistaan seitsemännessä ottelussa.

Vedonlyöntivinkki

On sanomattakin selvää että 7. tulee olemaan äärettömän tasainen. Panthersin kotietu antaa heille pienen edun, mutta Oilersin nousu sarjassa ja heidän ylivoimansa tehokkuus kallistavat vaakakuppia öljymiesten suuntaan. Vedonlyöntiä harkitseville suosittelemme seuraavaa:

  • Oilersin voitto: Oilers on voittanut kaksi viimeistä ottelua vakuuttavasti ja heidän hyökkäyksensä on ollut pysäyttämätön.
  • Ylivoimamaalit: Oilersin ylivoima on ollut tehokasta, joten vedonlyönti siitä, että Oilers tekee ainakin yhden ylivoimamaalin, voi olla kannattavaa.
  • Maalimäärä: Odotettavissa on runsasmaalinen ottelu, joten yli 5.5 maalia voi olla hyvä veto.
Mitä mieltä olet?

Alla näkyvällä lomak­keella voit lähettää oman komm­entin. Se näkyy julki­sesti, joten ethän laita siihen mitään sel­laista, jota et kehtaisi sanoa kasvotusten. Nimi(merkki) ja sähkö­posti­osoite ovat pakol­lisia tietoja, mutta niitä ei näytetä julki­sesti. Netti­sivujen osoitetta ei ole pakko ilmoittaa.

🔗 Jaa sosiaalisessa mediassaUhkapeluria lähteenä käyttäneet

Tämä sivusto käyttää evästeitä.
OK