Etusivu: Casinouutiset ja -oppaat

Onnekas saksalainen vei yli kolmen miljoonan jackpotin

Kategoria: .

Vain pieni 50 sentin panostus muutti nuoren naisen miljönääriksi. Voi olla vaikeea kuvitella, miltä moinen jättipotin voittaminen tuntuu, joten kysytäänpä voittajalta itseltään.

Mega Fortune

”Latasin mobiilisovelluksen samalla, kun loin tilin Betssonille. Sain ilmoituksen Mega Fortune -kampanjasta, joka kuulosti mielenkiintoiselta, joten päätimme aviomiehemme kanssa kokeilla onneamme lasten mentyä nukkumaan. Ja sitten villeimmät unelmamme kävivät toteen! Nähdessämme jättipotin hyppäsimme pystyyn hämmästyksestä.”

Nuori pariskunta on ollut naimisissa kuusi vuotta ja muutti Egyptistä Saksan Hesseniin joitakin vuosia sitten etsimään parempaa elämää ja koulutusmahdollisuuksia lapsilleen. Perhe suunnittelee lahjoittavansa osan voitoistaan lapsia auttavalle hyväntekeväisyysjärjestölle, joten voittorahoista on varmasti iloa monelle henkilölle.

Onni, tuuri, lykky… taianomainen elementti. Vanhan sanonnan mukaan jokainen on oman onnensa seppä, ja torstai-iltana nuori hesseniläispelaaja osoitti sanonnan toteen nappaamalla kerrassaan järisyttävän rahasumman. Betssonilla haaveet todella tulevat todeksi, ja mitä tahansa voi tapahtua.

Lähde mukaan hauskanpitoon — leivotaanko sinusta seuraava Betsson-miljonääri! Kokeile onneasi jättipottipeleissämme.

📅 Julkaistiin

🔗 Jaa sosiaalisessa mediassaUhkapeluria lähteenä käyttäneet

Tämä sivusto käyttää evästeitä.
OK