Etusivu: Casinouutiset ja -oppaat

Otteluennakko ja Vinkit: Saksa vs. Tanska

Tuleva EM-kisojen jatko-ottelu naapurimaiden Saksan ja Tanskan välillä tulee olemaan tunnelmaltaan kisojen tähän mennessä paras kamppailu. Ottelu pelataan Dortmundin kuuluisalla kotistadionilla, joka on kuin luoto tällaiseen otteluun. Stadionin eteläpääty on Euroopan suurin päätykatsomo ja kotijoukkueen fanit pitävät varmasti huolen, ettei Saksan voitto jää äänenpuutteesta kiinni.

🔴 Kommentoi ensimmäisenä

Joukkueiden lähtökohdat otteluun

Saksa:

Teutonit ovat pelanneet vahvasti EM-kisojen alkulohkossa, murskaten Skotlannin 5-1, Unkarin 2-0 ja pelaten tasapelin Sveitsin kanssa 1-1. Joukkueen avainpelaajia ovat mm. veteraanit Manuel Neuer, Joshua Kimmich, Ilkay Gündogan ja nuori Jamal Musiala. Saksan hyökkäyspeli on ollut tehokasta ja joukkueen puolustus on pitänyt hyvin vastustajat kurissa. Kotikenttäetu on myös merkittävä etu Saksalle.

Tanska:

Juutit selvitti tiensä jatkopeleihin tasapeleillä Slovenian (1-1), Englannin (1-1) ja Serbian (0-0) kanssa. Tanska tunnetaan kurinalaisesta puolustuspelistään ja vaarallisista vastahyökkäyksistään. Joukkueen avainpelaajia ovat mm. toisen polven maalivahti Kasper Schmeichel, Simon Kjær, Christian Eriksen ja Mikkel Damsgaard. Tanskan vahvuus on yhtenäinen joukkuepelaaminen ja kyky iskeä nopeasti vastaan.

Ottelun Analyysi

Odotamme ottelusta Saksan näytöstä, jossa Tanska yrittää rimpuilla mahdollisimman pitkään mukana. Saksa tulee vyöryttämään alkuminuuteista lähtien aggressiviisesti Tanskan päätyyn. Jos Tanska selviää Saksan alkurynnistyksestä kuivin jaloin toiselle puoliajalle, voi heillä olla pienen pieni mahdollisuus yllättää, varsinkin jos Saksa turhautuu omaan tehottomuuteensa.

Vinkit Vedonlyöntiin

1. Saksan voitto: Saksa on ennakkosuosikki ja kotikenttäetu lisää heidän mahdollisuuksiaan. Tanskan kurinalainen puolustus tekee kuitenkin pelistä tiukan, joten Saksaa voi veikata voittajaksi pienellä riskillä.
2. Alle 2.5 maalia: Molemmat joukkueet ovat pelanneet vähämaalisia otteluita ja vahva puolustuspelaaminen voi johtaa vähämaalisempaan otteluun.
3. Molemmat joukkueet tekevät maalin – EI: Jos uskot, että ottelu pysyy vähämaalisena ja jompi kumpi joukkue ei onnistu maalinteossa, tämä on hyvä vaihtoehto.

Lopputulosennuste

Saksan vahva hyökkäys ja kotikenttäetu voivat olla ratkaisevia tekijöitä tässä ottelussa. Ennustan Saksan voittavan ottelun 1-0 tai 2-0.
Lopputulos: Saksa 2-0 Tanska
Ottelu pelataan illalla kello 10 Dortmundin Signal Iduna Parkilla.

Mitä mieltä olet?

Alla näkyvällä lomak­keella voit lähettää oman komm­entin. Se näkyy julki­sesti, joten ethän laita siihen mitään sel­laista, jota et kehtaisi sanoa kasvotusten. Nimi(merkki) ja sähkö­posti­osoite ovat pakol­lisia tietoja, mutta niitä ei näytetä julki­sesti. Netti­sivujen osoitetta ei ole pakko ilmoittaa.

🔗 Jaa sosiaalisessa mediassaUhkapeluria lähteenä käyttäneet

Tämä sivusto käyttää evästeitä.
OK