Etusivu: Casinouutiset ja -oppaat

Päivitys: Iivo Niskanen ja Kilpakumppanin Näkemykset Maalialueen Yhteenotosta

Kilpahiihdon maailmancupissa nähtiin yllättävä tilanne, kun Iivo Niskanen joutui konfliktiin toisen hiihtäjän kanssa kilpailun aikana ja sen jälkeen. Tilanteesta on noussut esiin useita eri näkökulmia, mukaan lukien Niskasen oma selostus tapahtumien kulusta.

🔴 Kommentoi ensimmäisenä

”Yksi kerta voi mennä vielä vahingossa, mutta hetken kuluttua hän kurvasi uudelleen vasemmalle peittämään minua, minkä seurauksena vauhtini pysähtyi,” Niskanen kertoo. Hän viittaa hetkeen radalla, jossa kaksikon sukset koskettivat toisiaan. Niskasen mukaan tilanteessa ei kuitenkaan tapahtunut varsinaista fyysistä kontaktia, joka olisi oikeuttanut vastapuolen reaktioon. ”Vähän erikoiselta tuntuu, että hänen jalkaansa olisi tullut joku iso osuma,” Niskanen lisää, kiistäen väitteet, että olisi aiheuttanut merkittävää fyysistä haittaa.

Tilanne maalialueella kiristi entisestään molempien hiihtäjien välejä. ”En ole Kallea tönäissyt, käynyt käsiksi millään tavalla tai rikkonut muutenkaan hänen koskemattomuuttaan, vaan Kalle itse pukkasi minua rinnuksille,” Niskanen kommentoi, kiistäen lehdistössä esitetyt väitteet fyysisestä yhteenotosta.

Toisen osapuolen, Parantaisen, mukaan tilanne maalialueella eteni toisin. ”Iivo makasi maassa, kun tulin maaliin. Kumarruin ja avasin siteen. Iivo oli tosi aggressiivinen ja lähti kävelemään uhkaavasti minua kohti. Olin ihan hapoilla, pelästyin tilannetta ja työnsin Iivon pois,” Parantainen selittää. Hän myös kertoo Niskasen käyttäneen nimityksiä ”pelle” ja ”idiootti”, vaikka Niskanen kiistää sanoneensa näin. ”Siinä vaiheessa sanoin, että oli pelleilyä tuo blokkaaminen ja kaistan vaihtaminen. Se oli sellaista normihuutelua. Aika paksua, jos olen muka sanonut noin. Toki hän on saattanut kuulla väärin,” Niskanen selventää.

Tämä tapaus on herättänyt laajaa keskustelua urheiluyhteisössä, painottaen urheilun henkisiä paineita ja kilpailutilanteiden aiheuttamia tunteita. Hiihtoliitto on ilmoittanut, että se tutkii tapahtumaa ja käy läpi asianmukaiset seuraukset, samalla kun se korostaa reilun pelin ja urheiluhengen merkitystä.

Tapahtuneen jälkimainingeissa sekä Niskanen että Parantainen keskittyvät tuleviin kilpailuihin, ja hiihtoyhteisö odottaa innolla, miten tämä tilanne vaikuttaa heidän suorituksiinsa tulevaisuudessa. Tämä yhteenotto muistuttaa, että vaikka kilpailu on kovaa, urheilun perusarvoihin kuuluu kunnioitus vastustajia kohtaan

Mitä mieltä olet?

Alla näkyvällä lomak­keella voit lähettää oman komm­entin. Se näkyy julki­sesti, joten ethän laita siihen mitään sel­laista, jota et kehtaisi sanoa kasvotusten. Nimi(merkki) ja sähkö­posti­osoite ovat pakol­lisia tietoja, mutta niitä ei näytetä julki­sesti. Netti­sivujen osoitetta ei ole pakko ilmoittaa.

🔗 Jaa sosiaalisessa mediassaUhkapeluria lähteenä käyttäneet

Tämä sivusto käyttää evästeitä.
OK