Etusivu: Casinouutiset ja -oppaat

Pohjolan Derby: Suomi - Ruotsi Jääkiekko-ottelu (23.5.2024)

Tänään illalla nähdään jännittävä kamppailu, kun Suomi ja Ruotsi kohtaavat jääkiekon MM-kisojen lohkovaiheen ottelussa kello 21:20 Ostravassa. Tässä ennakossa käymme läpi joukkueiden viimeisimmät otteet, keskinäiset kohtaamiset ja vedonlyöntivinkit.

🔴 Kommentoi ensimmäisenä

Joukkueiden Nykykunto

Suomi:

Suomi, hallitseva olympiavoittaja, on aloittanut kisat alavireisesti. Avausottelussa tuli niukka tappio Tsekeille jatkoajan jälkeen, mutta sen jälkeen Leijonat onnistuivat naaraamaan rutiinivoitot Isosta-Britanniasta ja Norjasta. Jo kolme tappiota tähän mennessä osoittaa ettei kaikki ole joukkueessa tasapainossa jota korostaan Mikael Granlundin sekoaminen Sveitsi ottelun lopussa

Ruotsi:

Ruotsin joukkue onkin oikeastaan vastakohta leijonille . Ryhmä pullistelee NHL-tähtiä ja voittikin kaikki alkulohkon ottelunsa selkeästi. Ylimieliset kommentit ottelun kielivät kuitenkin että kaikki ei välttämättä asennepuolella ole kunnossa.

Keskinäiset Kohtaamiset

Ennen turnausta pelattujen harjoitusotteluiden perusteella, jotka kummatkin leijonat voitti, voisi kuvitella että Suomi on ottelussa ennakkosuosikki. Mutta vedonlyöntitoimistojen kertoimet kertovat toista tarinaa. Ruotsin joukkueen vahva rosteri ja sen otteet tässä turnauksessa tekevät ylivoimaisen suosikin.

Vedonlyöntivinkit

1. Maalimäärä (alle/över 4.5 maalia):
Molempien joukkueiden puolustus ja maalivahtipeli ovat olleet vahvoja, joten ottelusta voidaan odottaa vähämaalista. Viime kohtaamiset ovat myös olleet tiukkoja ja vähämaalisia, joten alle 4.5 maalia on varteenotettava vaihtoehto.

2. Ruotsin voitto (varsinaisen peliajan voitto):
Ruotsi on ollut vahvassa vireessä ja voittanut viimeisimmät kohtaamiset. Vaikka ottelu on odotettavissa tasainen, Ruotsin voitto varsinaisella peliajalla on todennäköisempi vaihtoehto joukkueiden nykykuntojen perusteella.

3. Ensimmäisen maalin tekijä: Lucas Raymond:
Raymond on ollut hyvässä vireessä ja hän on hyvä vaihtoehto ensimmäisen maalin tekijäksi.

Lopputulosveikkaus

Ruotsin nykyvire ja vahvempi materiaali asettavat heidät selvään etulyöntiasemaan. Ottelusta odotetaan tasaista ja fyysistä, mutta Ruotsin hieman parempi hyökkäyspelaaminen ja maalivahtipeli voivat olla ratkaisevassa roolissa. Lopputulosveikkauksena 3-1 Ruotsille.

Yhteenveto

Leijonat ja Tre Kronor tarjoavat tänä iltana jälleen yhden klassikko jääkiekko-ottelun. Ruotsin voitto ja vähämaalinen ottelu näyttävät todennäköisimmiltä skenaarioilta. Suomen voitto olisi todellinen superyllätys.

Mitä mieltä olet?

Alla näkyvällä lomak­keella voit lähettää oman komm­entin. Se näkyy julki­sesti, joten ethän laita siihen mitään sel­laista, jota et kehtaisi sanoa kasvotusten. Nimi(merkki) ja sähkö­posti­osoite ovat pakol­lisia tietoja, mutta niitä ei näytetä julki­sesti. Netti­sivujen osoitetta ei ole pakko ilmoittaa.

🔗 Jaa sosiaalisessa mediassaUhkapeluria lähteenä käyttäneet

Tämä sivusto käyttää evästeitä.
OK