Etusivu: Casinouutiset ja -oppaat

Portugal vastaan Ranska puolivälierä - vetovinkit

Portugal ja Ranska kohtaavat turnauksen puolivälierässä illan myöhäisottelussa Volksparkstadionilla, Hampurissa. Joukkueista ei todellakaan puutu taitoa mutta silti kumpikaan ei ole tähän mennessä pelannut parhaalla tasollaan.

🔴 Kommentoi ensimmäisenä

Joukkueiden tilanne ja kokoonpanot

Portugali:
Portugalin joukkueessa on sekoitus kokemusta ja nuorta energiaa. Cristiano Ronaldo, joka pelaa kuudennessa Euroopan mestaruusturnauksessaan, johtaa joukkuetta. Valitettavasti hänen otteensa tähän mennessä ovat jättäneet runsaasti toivomisen varaa. Hänelle tulitukea antavat muun muassa Bruno Fernandes, Joao Cancelo ja Ruben Dias, jotka ovat kaikki avainpelaajia. Portugalin puolustus on ollut vahva, jos ei Pepen haahuilua viime ottelussa lasketa, mutta hyökkäys on ollut heidän suurin vahvuutensa, kuten aiemmissa otteluissa on nähty.

Ranska:
Ranskan joukkue on paperilla varmasti turnauksen parhaimmistoa, mutta tähän mennessä Didier Deschamps ei ole onnistut ulosmittaamaan joukkueen potentiaalia. Antoine Griezmann, Ousmane Dembele ja Kylian Mbappe ovat vain muutamia nimiä, jotka nousevat esiin. Ranska on tunnettu kyvystään pelata suuria otteluita ja heillä onkin laaja kokemus tällaisista tilanteista. Heidän viimeaikaiset esityksensä ovat olleet vakuuttavia, vaikka he kohtasivatkin yllätyksiä alkulohkossa.

Aiemmat kohtaamiset

Portugalin ja Ranskan aiemmat kohtaamiset ovat olleet tasaisia ja vähämaalisia. Nations League -otteluissa Ranska onnistui kääntämään yhden ottelun voitokseen, ja vastaavaa tiukkaa kamppailua odotetaan nytkin. Molemmat joukkueet ovat osoittaneet pystyvänsä nousemaan tärkeissä otteluissa, joten tämänkin ottelun voidaan odottaa ratkeavan pieniin marginaaleihin.

Ottelun avainpelaajat

  • Cristiano Ronaldo: Ronaldon kokemusta ja maalintekotaitoa ei voi aliarvioida. Hänellä on kyky ratkaista otteluita yksinään, mutta hän saattaa olla joukkueelleen myös taakka jos tulosta ei ala syntyä nopeasti
  • Kylian Mbappe (Ranska): Mbappen nopeus ja taito ovat vaarallisia mille tahansa puolustukselle. Hän on ollut hyvässä vireessä turnauksen aikana.

Vedonlyöntivihjeet

Ottelun tiukka luonne ja molempien joukkueiden puolustusvahvuudet huomioon ottaen, on mahdollista, että näemme vähämaalisen ottelun. Vedonlyönnissä suosittelemme seuraavia vaihtoehtoja:

  • Tasapeli varsinaisella peliajalla: Molemmat joukkueet ovat tasaisia, ja tasapeli on varsin mahdollinen lopputulos.
  • Alle 2.5 maalia: Aiemmat kohtaamiset ja joukkueiden puolustukset huomioon ottaen, vähämaalinen ottelu on todennäköinen.
  • Molemmat joukkueet tekevät maalin: Vaikka ottelu olisi vähämaalinen, molemmilla joukkueilla on hyökkäysvoimaa, joka voi johtaa maalintekoon.

Lopputulosennuste

Analyysien ja joukkueiden nykykunnon perusteella ottelusta voi odottaa tiukkaa ja jännittävää. Ranskalla on hienoinen etu kokemuksensa ansiosta, mutta Portugalilla on kykyjä yllättää. Ennusteemme on tasapeli 1-1 varsinaisella peliajalla, ja ottelun ratkeavan mahdollisesti jatkoajalla tai rangaistuspotkukilpailussa.

Mitä mieltä olet?

Alla näkyvällä lomak­keella voit lähettää oman komm­entin. Se näkyy julki­sesti, joten ethän laita siihen mitään sel­laista, jota et kehtaisi sanoa kasvotusten. Nimi(merkki) ja sähkö­posti­osoite ovat pakol­lisia tietoja, mutta niitä ei näytetä julki­sesti. Netti­sivujen osoitetta ei ole pakko ilmoittaa.

🔗 Jaa sosiaalisessa mediassaUhkapeluria lähteenä käyttäneet

Tämä sivusto käyttää evästeitä.
OK