Etusivu: Casinouutiset ja -oppaat

Ranska ja Itävallan EM-matsi - vedonlyönti vinkki

Euroopan mestaruuskilpailujen 2024 lohkovaiheessa kohtaavat Itävalta ja Ranska, mikä lupaa jännittävän ja taktisesti mielenkiintoisen kamppailun. Ottelu pelataan 17. kesäkuuta klo 22.00 lähes 55 000 katsojaa vetävällä Merkur-Spiel Arenalla Düsselfdorfissa.

🔴 Kommentoi ensimmäisenä

Joukkueiden lähtökohdat otteluun

Itävalta: Itävalta on kokenut noususuhdanteen uuden päävalmentajansa Ralf Rangnickin alaisuudessa. He sijoittuivat karsinnoissa toiseksi, vain yhden pisteen Belgian taakse. Joukkue kärsi vain yhden tappion kahdeksassa karsintaottelussa, mikä kertoo joukkueen laadusta.
Itävallan joukkue ei tähdillä pullistele, varsinkin kun joukkueen ylivoimainen tähti David Alaba on sivussa loukkaantumisen tähden. Joukkue luottaakin aggressiiviseen joukkuepuolustukseen, “vastaprässin” oppi-isän, Ragnickin teemoin. Avainpelaajiin kuuluvat Marcel Sabitzer ja Marko Arnautović, jotka tuovat kokemusta ja taitoa hyökkäykseen. Keskikentän ikiliikkuja Konrad Laimer on ollut loistava Bayern Münchenissä ja on keskeisessä roolissa Itävallan pelinrakentelussa. Puolustuksessa Itävalta joutuu kuitenkin tulemaan toimeen ilman David Alabaa, mutta Philipp Mwene ja Kevin Danso ovat valmiita astumaan esiin.

Ranska: Gallian kukot lähtee turnaukseen yhtenä ennakkosuosikeista, vaikka heidän MM-kisansa päättyivät pettymykseen finaalitappiossa Argentiinaa vastaan. Kylian Mbappé on jälleen joukkueen suurin tähti, ja hänen maalintekotaitonsa ovat avainasemassa Ranskan menestyksessä. Mbappé, joka siirtyi hiljattain Real Madridiin, voitti MM-kisojen maalikuninkuuden ja oli huippuvireessä myös seurajoukkueessaan PSG:ssä. Ranskan puolustus on kokenut muutoksia, sillä monivuotinen konkari Raphael Varane ei ole enää mukana kisoissa. Tämä avaa paikan William Saliballe tai Ibrahima Konatélle, jotka kilpailevat avauskokoonpanon paikasta Upamecanon rinnalla. Hyökkäyksessä Antoine Griezmann jatkaa uudessa roolissaan kymppipaikalla Olivier Giroud’n takana, ja Mbappé sekä Ousmane Dembélé antavat tulitukea laidoilta.

Otteluennuste ja Vedonlyöntivihjeet

Didier Deschampsin suojatit on ottelun selvä ennakkosuosikki, ja odotamme heidän aloittavan turnauksen voitolla. Heidän karsintakampanjansa oli lähes täydellinen: seitsemän voittoa ja yksi tasapeli, 29 tehtyä maalia ja vain kolme päästettyä maalia kahdeksassa ottelussa. Itävalta on kuitenkin osoittanut pystyvänsä haastamaan isompiaan, ja heidän puolustuksensa on ollut tiivis Rangnickin alaisuudessa.

Vedonlyöntivihje:

  • Ranska voittaa ja molemmat joukkueet tekevät maalin – Tämä perustuu Ranskan vahvaan hyökkäysvoimaan ja Itävallan kykyyn luoda maalipaikkoja, vaikka he ovatkin altavastaajia.
  • Kylian Mbappé maalintekijänä – Mbappé on ollut huippuvireessä ja hänen nopeutensa ja tekniset taitonsa ovat vaikea yhdistelmä Itävallan puolustukselle.

Lopuksi

Ottelu on tärkeä molemmille joukkueille, sillä hyvä aloitus turnaukselle voi antaa merkittävän edun jatkopeleihin. Ranska on selkeä suosikki, mutta jos Itävalta saa vastaprässinsä toimimaan, saattaa se tarjota heille vastahyökkäyspaikkoja. Ennakkosuosikit ovat avanneet kisat voittoisasti, joten saattaisiko tässä parissa muhia kisojen ensimmäinen yllätys.

Mitä mieltä olet?

Alla näkyvällä lomak­keella voit lähettää oman komm­entin. Se näkyy julki­sesti, joten ethän laita siihen mitään sel­laista, jota et kehtaisi sanoa kasvotusten. Nimi(merkki) ja sähkö­posti­osoite ovat pakol­lisia tietoja, mutta niitä ei näytetä julki­sesti. Netti­sivujen osoitetta ei ole pakko ilmoittaa.

🔗 Jaa sosiaalisessa mediassaUhkapeluria lähteenä käyttäneet

Tämä sivusto käyttää evästeitä.
OK