Etusivu: Casinouutiset ja -oppaat

Slovenia kohtaa Englannin EM-kisojen lohkovaiheen viimeisessä ottelussa - Otteluennakko ja Vihjeet

Slovenia kohtaa Englannin illalla EM-kisoissa, 25. kesäkuuta 2024 Kölnissä. Tämä ottelu on molempien joukkueiden jatkomahdollisuuksien kannalta ratkaiseva, sillä Slovenian ja Tanskan voittaessa Englannin kisat saattavat päätyä alkulohkoon.

🔴 Kommentoi ensimmäisenä

Joukkueiden kuntopuntari

Englanti lähtee otteluun vahvana suosikkina. Kolme leijonaa on ollut vakuuttava koko karsintakampanjan ja alkulohkovaiheen ajan. Viimeisimmässä ottelussaan he pelasivat tasapelin Tanskaa vastaan 1-1, ja sitä ennen tuli 1-0. voitto Serbiasta. Englannin kokoonpanosta löytyvät huippupelaajat kuten Harry Kane, Jude Bellingham ja Declan Rice, jotka ovat avainroolissa joukkueen menestyksessä. Voitoista huolimatta Englannin peli ei ole ollut mitenkään vakuuttavaa ja Gareth Southgaten miehistö etsiikin vielä parasta koostumustaan.

Slovenia on myös ollut hyvässä vireessä ja heidän turnaus on lähtenyt käyntiin kahdella 1-1 tasapelillä Tanskaa ja Serbiaa vastaan. Slovenian joukkueen vahvuudet löytyvät heidän tiiviistä puolustuksestaan ja kyvystään iskeä vastahyökkäyksillä. Joukkueen merkittävimmät pelaajat, kuten Benjamin Šeško ja Jan Oblak, ovat keskeisiä tekijöitä Slovenian pelissä.

Taktinen analyysi

Englanti luottaa vahvaan hyökkäyspelaamiseen ja korkeaan prässiin. Gareth Southgate pyrkii hyödyntämään joukkueensa laajaa pelaajamateriaalia ja hyökkäämään monipuolisesti laidoilta ja keskeltä. Englannin puolustuspelaaminen on myös ollut vakaata, ja he ovat pitäneet useita nollapelejä matkalla turnaukseen.
Slovenian taktiikka keskittyy enemmän puolustuksen tiiviyteen ja vastahyökkäysten hyödyntämiseen. He pyrkivät pitämään vastustajan hyökkäykset kurissa ja iskemään nopeasti tilaisuuden tullen. Tämä voi tuottaa ongelmia Englannille, jos he eivät pysty murtamaan Slovenian puolustusmuuria.

Vedonlyöntivihjeet

Vedonvälittäjät pitävät Englantia selvänä suosikkina tähän otteluun, ja heidän voittonsa kertoimet ovat noin 1.32, kun taas Slovenian voiton kerroin on jopa 10.45 (Optibet) . Tämä kertoo Englannin suuresta ennakkosuosikin asemasta, mutta yllätysten mahdollisuus on aina olemassa.

Suositelemamme veto:

Ottelun lopputulos: Englannin voitto

Englannin nykykunto ja pelaajamateriaali tekevät heistä vahvan suosikin. Slovenian puolustus voi kuitenkin tehdä ottelusta tiukan, joten varovaisempi veto voisi olla myös:

Englanti voittaa ja molemmat joukkueet tekevät maalin
Englannin hyökkäysvoima on merkittävä, mutta Slovenian kyky iskeä vastahyökkäyksillä saattaa tuottaa heille yhden maalin. Tämä yhdistelmäveto tarjoaa houkuttelevamman kertoimen kuin pelkkä Englannin voitto.

Maalimäärä: Yli 2.5 maalia

Englannin eivät yleensä ole maalirikkaita, mutta heidän hyökkäysvoimansa sekä Slovenian vastaiskut voivat tuottaa useamman maalin ottelussa.

Mitä mieltä olet?

Alla näkyvällä lomak­keella voit lähettää oman komm­entin. Se näkyy julki­sesti, joten ethän laita siihen mitään sel­laista, jota et kehtaisi sanoa kasvotusten. Nimi(merkki) ja sähkö­posti­osoite ovat pakol­lisia tietoja, mutta niitä ei näytetä julki­sesti. Netti­sivujen osoitetta ei ole pakko ilmoittaa.

🔗 Jaa sosiaalisessa mediassaUhkapeluria lähteenä käyttäneet

Tämä sivusto käyttää evästeitä.
OK