Etusivu: Casinouutiset ja -oppaat

Stadin jännittävä Derby: HJK vs Gnistan

Veikkausliigan 11. kierroksen ottelussa HJK ja Gnistan kohtaavat Oulunkylässä, Mustapekka Areenalla 12. kesäkuuta 2024. Klubi lähtee otteluun vahvana suosikkina, mutta Gnistanilla on mahdollisuus yllättää kotiyleisön edessä.

🔴 Kommentoi ensimmäisenä

Joukkueiden Nykykunto

HJK: Klubi on tällä hetkellä sarjan kolmannella sijalla, ja joukkueen viimeisimmät ottelut ovat olleet ailahtelevia. Viimeisimmät viisi ottelua ovat päättyneet kahteen voittoon, yhteen tasapeliin ja kahteen tappioon. Erityisesti viime ottelussa SJK vastaan HJK onnistui näyttävästi voittamaan 4-1, mikä antaa joukkueelle itseluottamusta tulevaan otteluun.

Gnistan: Ogelin pojat puolestaan löytyy sarjataulukon alemmalta puoliskolta, sijoittuen tällä hetkellä kahdeksanneksi. Viimeiset viisi ottelua ovat päättyneet yhteen voittoon, kahteen tasapeliin ja kahteen tappioon. Joukkueen edellinen ottelu EIF:ää vastaan päättyi niukkaan 1-0 tappioon, mikä asettaa heidät haastavaan asemaan HJK:ta vastaan.

Tilastollinen Vertailu

  • HJK: * Maaleja per ottelu: 1.85 * Päästettyjä maaleja per ottelu: 1.40 * Viimeisissä 20 ottelussa: 9 voittoa, 5 tasapeliä, 6 tappiota
  • Gnistan: * Maaleja per ottelu: 1.75 * Päästettyjä maaleja per ottelu: 1.60 * Viimeisissä 20 ottelussa: 7 voittoa, 5 tasapeliä, 8 tappiota. *
    h3. Ottelun Tärkeimmät Pelaajat

Klubin riveissä erityistä huomiota kannattaa kiinnittää hyökkääjäksi Hassane Bandé, joka on ollut hyvässä vireessä viime otteluissa. Puolustuksessa Jukka Raitalan on ollut varmaotteinen ja tuo kokemusta joukkueeseen.

Gnistanin puolelta hyökkääjä Felix de Bona on ollut joukkueen paras maalintekijä ja häneltä odotetaan tehoja myös tässä ottelussa. Puolustuksessa Robert Ivanov on tärkeä pelaaja, joka pystyy pitämään puolustuksen tiiviinä.

Veikkausvihjeet

Ottelun tulosveikkaus: Odotamme klubin voittavan ottelu (Optibet 1.63), mutta Gnistan saattaa tarjota tiukan vastuksen. Todennäköisin tulos on HJK:n 2-1 voitto.

Molemmat joukkueet tekevät maalin: Kyllä. Molemmat joukkueet ovat osoittaneet kykynsä maalintekoon, ja tilastojen perusteella on todennäköistä, että molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa.

Yli/alle 2.5 maalia: Yli 2.5 maalia (Optibet 2.5). Tilastot osoittavat, että molempien joukkueiden otteluissa on usein nähty yli 2.5 maalia, joten tämä on todennäköinen skenaario myös tässä ottelussa.

Lopuksi

Odotamme ottelusta tiukkaa ja viihdyttävää kamppailua, josta ei tule maaleja puuttumaan. Klubi lähtee otteluun ennakkosuosikkina, mutta derbyt ovat yllätysvalmiita Gnistan voi yllättää kotiyleisönsä edessä. Vedonlyöntivihjeenä suosittelemme panostamista HJK voittoon ja molempien joukkueiden maalintekoon.

Mitä mieltä olet?

Alla näkyvällä lomak­keella voit lähettää oman komm­entin. Se näkyy julki­sesti, joten ethän laita siihen mitään sel­laista, jota et kehtaisi sanoa kasvotusten. Nimi(merkki) ja sähkö­posti­osoite ovat pakol­lisia tietoja, mutta niitä ei näytetä julki­sesti. Netti­sivujen osoitetta ei ole pakko ilmoittaa.

🔗 Jaa sosiaalisessa mediassaUhkapeluria lähteenä käyttäneet

Tämä sivusto käyttää evästeitä.
OK