Etusivu: Casinouutiset ja -oppaat

Suomi vs. Sveitsi 21.5.2024: Ennakkoanalyysi ja Vedonlyöntivinkit

Tänään illalla pelattavaan Suomi–Sveitsi-jääkiekko-otteluun on odotettavissa jännittävä ja tasaväkinen kamppailu. Sveitsi on tähän menessä osoittanut tähän mennessä vahvempaa kuntoa kuin Suomi. Ottelussa ei ole jatkoon menon kannalta kummallekaan joukkueelle enää panosta, Sveitsin jo varmistettua jatkopaikkansa aikaisemmin ja Suomen kohtalon sinetöityessä aikasemmin Itävallan tappiossa.

🔵 1 kommenttia

Joukkueiden Nykykunto ja Aiemmat Kohtaamiset

Sveitsi on ollut vahvassa vireessä tämän vuoden maailmanmestaruuskilpailuissa, sijoittuen tällä hetkellä kolmanneksi lohkossaan viidellä voitolla ja yhdellä tappiolla. Heidän hyökkäyksensä on ollut tehokasta ja puolustus jämäkkää, mikä näkyy heidän tilastoissaan. Joukkue on onnistunut pitämään vastustajansa vähissä maaleissa useissa otteluissa​​.
Suomi puolestaan on neljäntenä lohkossaan kolmella voitolla ja kahdella tappiolla. Vaikka Suomen esitykset ovat olleet vaihtelevia, joukkue on näyttänyt potentiaalia voittaa kenet tahansa, kuten tasaiset pelit Tsekkiä ja Kanadaa vastaan osoittivat​. Suomella on ollut perinteisesti vahva puolustus ja maalivahtipeli, mikä voi olla avainasemassa tänään.

Tilastot ja Pelaajien Seuranta

Tilastollisesti Sveitsi on ollut parempi hyökkäyspäässä, kun taas Suomi on luottanut enemmän kurinalaiseen puolustukseen ja vastahyökkäyksiin. Sveitsin pelaajista erityisesti hyökkääjät Nico Hischier ja Kevin Fiala ovat olleet hyvässä vireessä, kun taas Suomen parhaimmistoa ovat olleet Oliver Kapanen ja Jesse Puljujärvi.

Vedonlyöntikohteet ja Kertoimet

Vedonlyöntimarkkinat pitävät ottelua melko tasaisena, mutta Sveitsi on hienoisesti suosikki vedonlyöntitoimistojen kertoimien perusteella. Optibet tarjoaa Sveitsin voitolle 2.25 kerrointa, kun taas Suomen voiton kerroin on noin 2.70. Tämä heijastaa enemmän joukkueiden nykykuntoa kuin aiempia kohtaamisia, joissa Suomi on ollut hieman niskan päällä.

Analyysi ja Vihjeet

Ottelusta on odotettavissa vähämaalinen, sillä molemmat joukkueet tunnetaan hyvästä puolustuspelistä ja erinomaisista maalivahdeista. Yksi mahdollinen veto voisi olla alle 4.5 maalin kohde, joka tarjoaa hyvää arvoa vedonlyöjille​ (1.70/Optibet). Toinen huomionarvoinen kohde voisi olla tasapeli varsinaisen peliajan jälkeen (4.10/Optibet), mikä myös heijastaa joukkueiden tasaväkisyyttä.

Yhteenveto

Sveitsin ja Suomen aiemmat kohtaamiset ovat olleet jännittäviä ja tasaisia, joten tänään ei ole poikkeus. Peli pelataan O2 Arenalla ja se alkaa klo 21:20 Suomen aikaa​. Molemmat joukkueet tulevat varmasti pelaamaan rentoutuneesti, jatkopaikkojen jo varmistuttua, joten jääkiekon ystävät voivat odottaa korkeatasoista ja viihdyttävää ottelua.

Mitä mieltä olet?

Alla näkyvällä lomak­keella voit lähettää oman komm­entin. Se näkyy julki­sesti, joten ethän laita siihen mitään sel­laista, jota et kehtaisi sanoa kasvotusten. Nimi(merkki) ja sähkö­posti­osoite ovat pakol­lisia tietoja, mutta niitä ei näytetä julki­sesti. Netti­sivujen osoitetta ei ole pakko ilmoittaa.

🔗 Jaa sosiaalisessa mediassaUhkapeluria lähteenä käyttäneet

Tämä sivusto käyttää evästeitä.
OK