Etusivu: Casinouutiset ja -oppaat

Vedonlyöntivinkit ensi yön jännäriin: Dallas Stars vs. Edmonton Oilers

Dallas Stars ja Edmonton Oilers kohtaavat NHL Läntisen konferenssin finaalien kolmannessa ottelussa. Ottelu pelataan ensi yönä Dallasin American Airlines Centerissä. Tilanne sarjassa on tasan 2-2, joten tämä ottelu on elintärkeä molemmille joukkueille sarjan voiton kannalta.

🔴 Kommentoi ensimmäisenä

Joukkueiden Tilanne

Dallas Stars ei ole ollut erityisen vahva kotijoukkue tämän vuoden pudotuspeleissä. Toisaalta Edmonton Oilers on ollut vahva vieraissa. Edmontonin hyökkäysvoimaa johtaa liigan parhaana pelajaana pidetty Connor McDavid, mutta joukkue on ollut riippuvainen myös maalivahti Stuart Skinnerin huippusuorituksista​ jotka ovat ajoittain ailahdelleet. Dallasilla on sarjassa hienoinen maalivahtietu.

Pelaajien Seuranta

Connor McDavid on Oilersin tähtipelaaja, joka on tärkeässä roolissa joukkueen menestyksessä. Toisaalta, Dallas Starsin Roope Hintz ja Miro Heiskanen ovat olleet avainpelaajia, erityisesti puolustuksessa. Jamie Benn ja Jason Robertson ovat myös pelaajia, joilta odotetaan paljon​.

Ottelun Vedonlyöntivinkit

  • Moneyline: Dallas Stars on niukka suosikki voittamaan ottelun kertoimella 2.24 (Optibet) , kun taas Edmontonin voitto on kertoimella 2.65.
  • Yli/Alle 5.5 maalia: Ottelun maalimäärän ennustamme olevan yli 5.5 maalia.

Ennustus

Ottelun odotetaan olevan tiukka, mutta Dallas Starsin puolustus saattaa onnistua pitämään Edmontonin hyökkäyksen kurissa. Ennustus ottelun lopputulokseksi on 5-3 Dallas Starsin hyväksi.

Yhteenveto

Edessä on tiukka vääntö kahden tasaväkisen joukkueen välillä. Dallas Starsin vahva kotietu ja Edmonton Oilersin vahva vieraspelaaminen tekevät ottelusta arvaamattoman. Vedonlyöjille suositellaan seuraamaan pelaajien suorituksia ja hyödyntämään Optibetin tarjoamia kertoimia.

Mitä mieltä olet?

Alla näkyvällä lomak­keella voit lähettää oman komm­entin. Se näkyy julki­sesti, joten ethän laita siihen mitään sel­laista, jota et kehtaisi sanoa kasvotusten. Nimi(merkki) ja sähkö­posti­osoite ovat pakol­lisia tietoja, mutta niitä ei näytetä julki­sesti. Netti­sivujen osoitetta ei ole pakko ilmoittaa.

🔗 Jaa sosiaalisessa mediassaUhkapeluria lähteenä käyttäneet

Tämä sivusto käyttää evästeitä.
OK