Etusivu: Casinouutiset ja -oppaat

Vedonlyöntivinkit illan Tanska vs Englanti otteluun

Tanska kohtaa tänään Englannin Frankfurtissa klo 18:00 2024 Euroopan mestaruuskisojen lohkovaiheen ottelussa. Molemmat joukkueet aloittivat turnauksen vaihtelevalla menestyksellä. Tanska pelasi 1-1 tasapelin Sloveniaa vastaan, kun taas Englanti voitti Serbian niukasti 1-0.

🔴 Kommentoi ensimmäisenä

Tanskan analyysi

Tanskan joukkueella on vahva perusta, joka perustuu kurinalaiseen puolustukseen ja luovaan keskikenttäpeliin, jota johtaa Christian Eriksen. He hallitsivat Sloveniaa vastaan pelin ensimmäistä puoliaikaa, mutta menettivät otteen toisella puoliajalla, mikä johti tasapeliin. Juuttien hyökkäyspeli on monipuolista, mutta he tarvitsevat lisää viileyttä maalintekotilanteissa, mikä kävi ilmi heidän viime ottelussaan.

Englannin analyysi

Englanti puolestaan aloitti turnauksensa vahvasti voittamalla Serbian 1-0, mutta heidän suorituksensa herätti kysymyksiä. Joukkueen hyökkäyspeli oli tehokasta ensimmäisen puolen tunnin ajan, mutta he eivät pystyneet hyödyntämään hallintaansa täysimääräisesti. Johtomaalin jälkeen vaikutti että Gareth Southgate veti tutun käsijarru päälle ja Englannin hyökkäyspelistä tuli arkaa ja aneemista.

Avauskokoonpanot ja taktiikat

Tanska todennäköisesti jatkaa 3-4-1-2 -muodostelmassa, jossa Eriksen pelaa keskeisessä roolissa. Heidän puolustuksensa on vankka, mutta hyökkäyksessä he saattavat tarvita lisäystä nopeiden vastahyökkäysten hyödyntämiseksi. Englanti puolestaan käyttää 4-2-3-1 -muodostelmaa, jossa Jude Bellingham ja Bukayo Saka ovat avainpelaajia hyökkäyksen rakentamisessa. Englannin murheenkryyni ensimäisessä ottelussa oli joukkueen vasen laita jossa oikeajalkaisen Kieran Trippierin ja Phil Fodenin yhteispeli ei toiminut lainkaan. Tästä huolimatta molemmaat pelaajat todennäköisesti avaavat ottelun eikä Southgate tee suurempia muutoksia edellisen ottelun avaukseen.

Vedonlyöntivinkit

Vedonlyöjille ottelu tarjoaa mielenkiintoisia mahdollisuuksia. Englannin voitto on todennäköinen, mutta Tanskan kyky yllättää suuria joukkueita on tiedossa. Ottelusta voidaan odottaa vähämaalista, sillä molemmat joukkueet ovat tunnettuja kurinalaisesta puolustuksestaan. Yli 2,5 maalin veto voi olla riskialtis, mutta molempien joukkueiden maaliin pääsy on todennäköisempää. Vedonlyöntivinkki: Molemmat joukkueet tekevät maalin ja Englanti voittaa.

Loppukaneetit

Ottelu on mielenkiintoinen Englannin lopputurnauksen kannalta. Voitolla he ovat varmasti jatkossa. Toisaalta Tanskankin pitäisi voittaa pitääkseen jatkomahdollisuutensa avoinna. Mielenkiintoisin kysymys onkin, jatkaako Englanti arkaa peliään ja saavatko he vasemman puolen ongelmat ratkaistua. Jos he onnistuvat tässä, Tanskalle on hikinen ilta tiedossa.

Mitä mieltä olet?

Alla näkyvällä lomak­keella voit lähettää oman komm­entin. Se näkyy julki­sesti, joten ethän laita siihen mitään sel­laista, jota et kehtaisi sanoa kasvotusten. Nimi(merkki) ja sähkö­posti­osoite ovat pakol­lisia tietoja, mutta niitä ei näytetä julki­sesti. Netti­sivujen osoitetta ei ole pakko ilmoittaa.

🔗 Jaa sosiaalisessa mediassaUhkapeluria lähteenä käyttäneet

Tämä sivusto käyttää evästeitä.
OK