Etusivu: Casinouutiset ja -oppaat

Vedonlyöntivinkit NBA finaalien 3. otteluun: Boston Celtics vs. Dallas Mavericks

Ensiyönä klo 3:30, 13. kesäkuuta, Boston Celtics ja Dallas Mavericks kohtaavat NBA-finaalien kolmannessa ottelussa. Ottelu pelataan Dallasin American Airlines Centerissä. Boston johtaa sarjaa tällä hetkellä 2-0 voitettuaan ensimmäiset kaksi ottelua kotonaan.

🔴 Kommentoi ensimmäisenä

Joukkueiden tilanne ja tärkeimmät pelaajat

Boston Celtics:

  • Jayson Tatum on ollut huikeassa vireessä finaaleissa ja pussitanut keskimäärin 24,9 pistettä, raapinut 10,3 levypalloa ja antanut 6,3 syöttöä per ottelu.
  • Jaylen Brown ja Al Horford ovat tukeneet Tatumia erinomaisesti, ja Celticsin joukkuepuolustus on ollut avainasemassa Mavericksin tähtipelaajien rajoittamisessa.
  • Kristaps Porziņģisin tilanne on epävarma, sillä hän kärsii alaraajavammasta ja pelaaminen ratkeaa aivan ottelun alla.

Dallas Mavericks:

  • Luka Dončić on ollut Mavericksin kantava voima ja nakannut keskimäärin 29,0 pistettä, poiminut 9,7 levypalloa ja toimittanut 8,5 syöttöä per ottelu.
  • Mavericksin menestys riippuu pitkälti, Slovenian lahjan, Dončićin suorituksista, mutta myös Tim Hardaway Jr. ja Christian Wood ovat tärkeitä tekijöitä hyökkäyksessä.
  • Mavericks tarvitsee petrata suoritusta kotikentällään, jotta he heillä on mahdollisuus tasoittaa sarja.

Ottelun ratkaisu

1. Puolustus: Celticsin puolustus on toiminut erinomaisesti, ja he ovat onnistuneet pitämään Mavericksin tähdet kurissa. Heidän täytyy jatkaa samalla intensiteetillä estääkseen Dončićin ja muiden Mavericksin pelaajien vahvat esitykset.
2. Kolmen pisteen heitot: Molemmat joukkueet luottavat vahvasti kolmen pisteen heittoihin. Ottelun tulos saattaa hyvinkin riippua siitä, kumpi joukkue onnistuu paremmin kolmen pisteen viivan takaa.
3. Penkkipelaajat: Celticsin penkki on ollut ratkaiseva tekijä heidän voittoisissa otteluissaan. Mavericksin täytyy saada enemmän irti penkkipelaajistaan, jotta he voivat haastaa Celticsin tasaisesti koko ottelun ajan.

Vedonlyöntivinkit

  • Ottelun voittaja: Celtics on ottanut kaksi ensimmäistä ottelua, mutta Mavericksin kotikenttäetu saattaa avata heille mahdollisuuden yllättää. Tässä tilanteessa Mavericksin voitto voi olla harkinnan arvoinen vedonlyöntikohde.
  • Pisteiden kokonaismäärä (Over/Under): Vedonlyöntiyhtiöt ovat asettaneet kokonaispistemäärän rajaksi 212,5. Aiemmat ottelut ovat olleet suhteellisen vähämaalisia, joten Under 212,5 pistettä voi olla hyvä valinta, erityisesti jos Celticsin puolustus jatkaa vahvana.
  • Levypallot: Jayson Tatum on ollut vahva levypalloissa, ja hänen yli 10,3 levypallon keskiarvonsa tekee hänestä houkuttelevan kohteen levypallovedoille.

Loppukaneetti

Celtics on osoittanut vahvaa hallintaa finaaleissa tähän mennessä, mutta Mavericksin kotikenttäetu ja Dončićin kyvyt voivat tehdä tästä ottelusta hyvin tasaisen. Vedonlyönnissä kannattaa harkita Mavericksin voittoa ja kokonaispistemäärän alittamista.

Mitä mieltä olet?

Alla näkyvällä lomak­keella voit lähettää oman komm­entin. Se näkyy julki­sesti, joten ethän laita siihen mitään sel­laista, jota et kehtaisi sanoa kasvotusten. Nimi(merkki) ja sähkö­posti­osoite ovat pakol­lisia tietoja, mutta niitä ei näytetä julki­sesti. Netti­sivujen osoitetta ei ole pakko ilmoittaa.

🔗 Jaa sosiaalisessa mediassaUhkapeluria lähteenä käyttäneet

Tämä sivusto käyttää evästeitä.
OK